Sari la conținut

Mutare lumina de ceata din stop

Postări Recomandate

Salutare,asadar daca tot schimb stopurile si trebuie sa montez si carligul,ma gandesc sa profit de lucrare si mut lumina de ceata din stop separat,iar in locul ei sa trag fir pentru lumina marsarier.Foarte simplu doar ca nu stiu cum sta treaba cu legislatia si unde as putea monta un stop pentru ceata?Normal as vrea sa renunt la lumina ceata si sa montez un laser auto pentru ceata,dar cum am spus nu  stiu cat de legal ar fi....Deci sunt bine venite toate sfaturile! Multumesc! :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Masina e omologata cu lumini de ceata obligatorii in partea din spate, de o anumita culoare, intensitate si pozitionate intr-un anumit loc.

La control tehnic in trafic sau la ITP, masina se va incadra cu DMa (deficienta majora) si nu va mai putea circula. Vezi versiunile actualizate din Ordinul 995/2001+Norme metodologice si Ordinul 230/2007 cu RNTR11.

Pentru lampile ceata fata si spate: << "Lumină, culoare emisă, poziţie, luminozitate sau marcaj neconforme cu cerinţele".(...)"Cerinţele" sunt stabilite în omologarea de tip la data omologării, a primei înmatriculări sau a primei puneri în circulaţie, precum şi de obligaţiile privind postechiparea sau de dreptul intern al ţării de înmatriculare. Aceste motive de respingere se aplică numai în cazul în care a fost verificată conformitatea cu cerinţele.>>

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...