Sari la conținut

o noua iesire de week-end

Postări Recomandate

Nu vreau sa supar pe nimeni si nu vreau sa acuz pe nimeni, dar vi se pare normal sa distrugeti natura sapand acel drum in munte, doar pentru o placere?

Drumul exista noi doar l-am trecut la ecartament de DustY fiind croit doar pt carute...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 55
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Nu vreau sa supar pe nimeni si nu vreau sa acuz pe nimeni, dar vi se pare normal sa distrugeti natura sapand acel drum in munte, doar pentru o placere?

o-ntrbare (stupida) ti se pare ca natura a fost stricata de la niste lopatele care au mutat pamantul doar vreo 50 cm... intreaba-te cum o strici cand iesi la un gratar

Link spre post

Intrebarea nu era stupida deloc. Sapand acel drum s-au distrus plante, poate un cuib de furnici si asa mai departe. Referitor la gratare, nu ies la gratare. Eu ies la munte, parchez masina si iau rucsacu in spate. Chiar sunt curios cum se va aplica legea si cat va continua conceptia ca orice "gratarist" poate sa opreasca masina unde vrea sa faca vatra de foc oriunde si apoi sa plece linistit ca s-a simtit bine in natura.

Link spre post
Intrebarea nu era stupida deloc. Sapand acel drum s-au distrus plante, poate un cuib de furnici si asa mai departe. Referitor la gratare, nu ies la gratare. Eu ies la munte, parchez masina si iau rucsacu in spate. Chiar sunt curios cum se va aplica legea si cat va continua conceptia ca orice "gratarist" poate sa opreasca masina unde vrea sa faca vatra de foc oriunde si apoi sa plece linistit ca s-a simtit bine in natura.

dar tu cand mergi pe munte cu piciorul esti sigur 100% ca nu calci nici o insecta sau nu strivesti nici un fir de iarba sau panta? stii vorba aceea "cine e fara de pacat sa ridice primul piatra sa o arunce in pacatos!"?

Link spre post

Trebuie plecat intai de la cei care distrug natura "en gros" adica cei care exploateaza nemilos padurea si mai departe pajistile alpine ca de ex golire versanti de copaci fara reimpaduriri ,care ar trebui sa fie conditie de exploatare forestiera si mai nou potentatii de la putere ce vor de ex sa asfalteze drumul pana aproape de babele(desi este rezervatie in zona) ca de si-au luat cu japca niste terenuri si trebuie sa le mareasca valoarea sau chiar sa construiasca ceva pe margine ...Distrugerea cu "neamu' lu' gratar" cum le spunea cineva plastic va continua pe Transalpina pe care au inceput s-o asfalteze inca de anul trecut si la revedere liniste prin Parang pe la sf de saptamana.Asa ca las-o mai moale cu furnicile (mai ales la altitudine) si cu plantele care daca nu au si umbra de la padurile rase de care iti povesteam degeaba suntem noi bine intentionati.Dar asa ne place noua sa fim mai catolici de cat ...Si apropos daca esti activ pe acest forum insemna ca esti cumva legat de el (auto/apartenenta la brand romanesc etc).Daca tot esti de prin Erdely ia du-te tu pe la TAT sa vezi cum se rade la greu prin Apuseni natura si cum se tavalesc strainii prin padure cu motoare si toate cele, ca de la ei deja totul este privat si reglementat!Problema este nu cu noi ci cu needucatii si grobienii care au cate o masina straina obligatoriu ca fabricatie si cu care tavalesc la greu pajistile pe langa rauri.Si mi imi place sa merg pe jos pe munte dovada sunt cateva propuneri prin topicurile din forum (cauta cu atentie) si unde am propus chiar o deplasare cu auto cum spui tu pe cursul raului Doamnei pe Valea Rea pana sub Moldoveanu si de acolo pe jos pana pe varf, inainte sa apara cele doua topicuri de "Iesire in WE pe Strategica si mai nou la Rucar". Deeeeci!??? Marco' excursie de acest gen Marco79 si poate ne vedem si la Rucar-Dealul Sasului in iulie si mai discutam de punere tara la cale. Suntem toti Ok si bine intentionati asa ca nu trata cu lejeritate problema. Vezi,se adevereste proverbul cu unul arunca piatra(adica scrie 2 randuri" si altii se straduiesc sa scoata(dreaga) cumva "Busuiocul" :oops::)

Link spre post

Dusty. Nu sunt ecologistul 100%. Doovada ca si eu am un Duster ca si voi pe care il folosesc cu placere, la fel cum folosesc bicicleta sau "picioreta". Repet: nu am vrut sa acuz pe nimeni, nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Dar sa calci o vietate mergand pe o poteca sau sa omori o vietate facandu-ti "poteca" e un pic de diferenta. Atata tot.

Nu sunt din Erdely ci din Ardeal. Si da sunt constient ca se poate distruge natura si mai rau doar dorind sa iti arati caii putere de sub capota.

Imi cer scuze daca s-a simtit ofensat cineva la intrebarea mea, apreciez acest site si topicurile sale. Din pacate devenim tot mai dependenti de masina si implicit rin simpla folosire a ei poluam si noi si distruge natura.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...