Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu am pus respectiva polita pe un raft in garaj si nu mai zdrangane.. Oricum, de cand cu geamurile negre pe spate, nu mai era utila la nimic.

Alte chestii ce le_am mai rezolvat simplu..zdranganitul numarului...am luat 2 bucar de cauciuc cu adeziv de la dedeman care se lipesc pe picioarele scaunelor din casa sa nu zgarii pe jos si le_am lipi

Te mai ajuta si iarna, cand pastreaza ceva "racoare" in portbagaj.  

Posted Images

La mine se aude un " dang", ca si cand ai da cu un ciocan in cardan.Cand bag in viteza 1 sau 2. Am observat ca se aude mai ales vara cand e cald afara. Acum e insesizabil zgomotul. Duster Ph1 2010.

Editat de Prafuila
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atunci e clar o problema din fabrica,ceva nu e ok pe acolo...ma gandeam sa nu fie ceva de genul cum am patit eu...adica sa nu prea fi mers intr-o anumita treapta de viteza (de aceia te-am intrebat de tipul de drumuri) si de acolo zgomot diferit fata de restul treptelor....deci la mine a fost chestie de rodaj.

Ps.Daca vrei sa dea o geana la masina sa vad despre ce e vorba ,doar asa ca fapt divers sa ai tu pentru tine un raspuns ok,te trimit la un mecanic care repara motoare si masini Alfa Romeo pe vremea cand majoritatea mecanicilor se uitau la ele ca mata in calendar.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...