Sari la conținut

Intalnire Dusteristi din Romania, editia I iulie 2011!

vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?  

36 membri au votat

1. 1. vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?

• da
      32
    • nu
      4

Postări Recomandate

Pe aceeaşi logică, 31 decembrie ar fi cea mai bună alegere. :)

e o idee pentru intalnirea din iarna! doar avem 2 intalniri anuale...

Ce ziceti de zona Lepsa. Ca sa nu se supere nimeni. Cred ca nu au fost multi pe acolo, este pe centru :) si impacam toate capritele...daca avem si-un deal sa ne dam cu dusterul pe post de placa ... este parfum.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 205
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Acum vreo zece ani am fost în zonă. Lepşa <-> Soveja … Lepşa este mai „civilizată”, Soveja a rămas mai rustică…Zona este superbă…Cei care au fost mai recent să aducă informaţii împrospătate…

Link spre post

avand in vedere ca am avut Rucar si Lepsa ca locatii candidate pentru intalnirea de vara si Rucar a fost ales acum, propun Lepsa ca locatie pentru intalnirea din iarna.

dar o sa vorbim despre aceasta la intalnirea de vara si ulterior cu cei care nu vin in vara...

Link spre post
Daca e pe undeva in centrul tarii vin si eu!

triumph, te trec pe lista? vrem si Moldova alaturi de noi, pe langa Bucuresti/Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Ardealul, Ungaria!

Asteptam cu drag reprezentanti ai Banatului, Crisanei, Maramuresului, Tarii Oasului, Bucovinei!

Link spre post

Vesti bune!

am vorbit cu Primarul Rucarului si avem tot sprijinul lor pentru organizarea evenimentului!

maine mergem sa vedem si locatia exacta a "desfasurarilor de forte".

va tin la "curent"!

Link spre post

intrebare catre toti Dusteristii inimosi din Bucuresti:

puteti sa distribuiti fluturasi cu anuntul evenimentului "Intalnirea Nationala Dusteristi" catre posesorii de Dustere pe care ii intalniti in trafic (inmanat fluturas pe geam direct soferului) sau pt. masinile parcate (pus fluturas la stergator)?

ii intreb doar pe Bucuresteni (sau comunele limitrofe) ca sa le pot inmana cat mai curand si usor cate 100 bu fluturasi pe care sa ii tina in masina la indemana pentru momentul cand vede un Dusterist pe strada.

cine se ofera?

deschid lista cu:

1. dusty2010

2. adminu' (am vb cu el si se ofera voluntar!)

Link spre post
intrebare catre toti Dusteristii inimosi din Bucuresti:

puteti sa distribuiti fluturasi cu anuntul evenimentului "Intalnirea Nationala Dusteristi" catre posesorii de Dustere pe care ii intalniti in trafic (inmanat fluturas pe geam direct soferului) sau pt. masinile parcate (pus fluturas la stergator)?

ii intreb doar pe Bucuresteni (sau comunele limitrofe) ca sa le pot inmana cat mai curand si usor cate 100 bu fluturasi pe care sa ii tina in masina la indemana pentru momentul cand vede un Dusterist pe strada.

cine se ofera?

deschid lista cu:

1. dusty2010

2. adminu' (am vb cu el si se ofera voluntar!)

eu.. si poti sa-mi trimiti pe mail si le printez si le imprastii

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...