Sari la conținut

Magazinul tau de statii Cb si Xenoane la preturi normale!

Postări Recomandate

O statie a ajuns la un coleg de pe forum din tara. Il rog sa vina cu pareri!

Pana atunci, preturi promotionale doar luna aceasta *(cat mai avem pe stoc, mai precis), dupa un mic BUMP la pret!!!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 27
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

O statie a ajuns la un coleg de pe forum din tara. Il rog sa vina cu pareri!

Pana atunci, preturi promotionale doar luna aceasta *(cat mai avem pe stoc, mai precis), dupa un mic BUMP la pret!!!

Salutari la toata lumea,

Intradevar sunt proaspatul propietar al unei Statii Alan 100 Midland. Sunt novice in manevrarea acestor aparate si incerc sa invat din mers. Am fost manat sa imi cumpar un astfel de aparat, din curiozitate, din cauza faptului ca luam amenzi de circulatie pentru incredibila viteza de 65-70 km/h si nu in ultimul rand mi se parea foarte "tare" sa vorbesti in timp ce conduci cu alti colegi de trafic.

Din punct de vedere tehnic, pot sa va spun, ca am emis si primit raspuns de la o distanta de aproximativ 25 km.

Chiar zilele acestea trebuie sa mergem pana in Ungaria, asa ca o sa revin cu si mai multe pareri.

Pana acum am folosit-o pentru traseul Tg Mures-Cluj-Napoca-Baia-Mare si am aflat ca "e liber de la Dej-Baia Mare" iar pe str Buna Ziua din Cluj, se poate circula fara probleme.8-))

E super ok. Usor de folosit, practic doar vreo 3-4 manevre, ca sa spun asa. Butoane sau mai bine spus buton se apasa doar cand se vorbeste.......

Un singur inconvenient: nu cred ca o sa mai dau jos, foarte curand montura magnetica. Se lipeste foarte tare de caroseria "prafosului", incat efectiv ma urc deasupra masinii pentru a o da jos. Cu riscul de a-mi fi furata...

Livrare prompta si sfaturi in alegerea produsului, al raportului calitate/pret, foarte bune din partea furnizorului

Drumuri bune la toata lumea si sa stiti ca aceste aparate fac toti banii

Link spre post

Merci de feedback!

Drumuri libere si frumoase. Te astept la mare, aia Neagra... romaneasca:)

Nu a sosit coletul in tara si ma rezum la ce am pe stoc, deci mergem pe aceleasi preturi momentan.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Produse noi, preturi vechi!

Portofoliu updatat: S Classe, E classe, C classe, Passat, Leon cupra, Corsa, Mini si multe altele.

Stoc permanent de produse, deci garantia se rezolva PE LOC!!!

Link spre post
  • 2 weeks later...

***NOU***

Acum avem pe stoc becuri de la 3200k pana la 18.000. Toata gama de culoare.

Produse de calitate la preturi sub ale concurentei.

Kituri HID de la 200 de lei

Statii Radio CB de la 300 de lei (COMPLETE)

-=UP=-

http://www.facebook.com/cbxenon?ref=ts - aici vedeti portofoliul nostru.

0760324113 Cosmote

0758489518 Orange

0723955045 Vodafone

24h pe zi!

Daca aveti nevoie de asistenta nu evitati sa apelati - consultanta e gratuita!

Link spre post

-=UP=-

Ce am uitat sa spun. Am adus pe stoc becuri cu temperaturi de culoare intre 3200k si 18.000. Mentinonez ca cele 3200 se preteaza pentru proiectoare, azi sper sa pun o poza cu masina mea sa vedeti culoarea, iar cele spre capatul spectrului au o culoare verde si sunt strict de show. Preturile sunt un pic mai mari pentru acest tip de culoare.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...