Sari la conținut

Vi-L Prezint Pe Gricomete

Postări Recomandate

Salutare dragi colegi,

Sunt fericitul posesor al lui Gricomete, asa m-am hotarat sa-i spun, un Duster Ph2, 1.6 16V 114CP, 4x2, Gris Comete, Laureate + Pack Look + Pack Confort.

L-am ridicat astazi in jurul orei 18 de la AutoCobalcescu de pe Splaiul Unirii.

Pana acum am vre-o 50 de Km si pot spune ca sunt foarte multumit. Din punctul meu de vedere este o masina care se conduce foarte elegant si imi place foarte mult ca e silentioasa (o sa vad ce impresie imi lasa si pe la 120/130, nu am apucat inca). Cand zic ca e foarte silentioasa, o compar cu un Punto 1.3 Multijet, un Polo 1.9 TDI (masini detinute) si cu Nissan Qasquai, Skoda Yeti, masini pe care le-am condus prin natura jobului, suficient de mult incat sa pot face o comparatie,

In aceste cateva ore am intampinat si prima problema, foarte usor remediata. Nu imi stropeau duzele pt parbriz.

Le-am incercat static, am observat ca nu se face balta sub masina si nici nu picura pe nicaireri si asa mi-am dat seama ca este furtunul gatuit undeva. Am ridicat capota si am observat furtunul rutat printr-o clema de pe grila stergatoarelor, in dreptul busonului de lichid parbriz. In momentul cand inchideam capota furtunul se gatuia chiar in zona respectiva. Am deschis din nou capota, am observat o clema alba pe capota, nepopulata, am mutat furtunul prin ea si am rezolvat problema.

Momentan atat, o sa revin cat de curand si cu poze.

Weekend minunat tuturor !

PS : in packul confort, pe langa cotiera, au bagat presurile alea "off road" pe care le gaseam pe LZ Parts, asa ca presupun ca acum se pot comanda direct de la reprezentante.

Editat de AndreiG
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bine ai venit si s-o stapanesti sanatos!

Acelasi model/motorizare am ales si eu, dar l-am luat putin inaintea ta - miercuri, 28 Sept.

Am facut deja 250 km, oras (Bucuresti) si afara. Multumit cum merge, multe aspecte imi plac.

Incerc sa scriu ce imi place si ce nu imi place aici (putin mai detaliat):

http://forumduster.ro/topic/2360-duster-ph2-laureate-16-16v-114-cp-4x2-e6/)

La cati mai multi km fara probleme !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...