Sari la conținut

Postări Recomandate

Domnilor nu cred ca se poate vorbi de ' teapa '. In ce sens? Nu am fost lipsiti de nimic, nu n-i s-a promis nimic fara temei real! E drept noi am acceptat un compromis pret - calitate sau calitate - pret si insasi faptul ca stim ca am acceptat asaceva ne creaza temeri si nesiguranta.Stam toata ziua cu urechea la zgomote cu sperind ca pentru 10-20 mii euro am primit un Bentley, si cind e sa se intimple ceva dam cu cheile de masa si injuram Dacia.

Nu ne-a tras nimeni ' teapa' am stiut bine ce cumparam.

Din pacate sperantele noastre le influenteaza si comportamentul deseori jalnic al personalului din serviceuri vinzare, post vinzare si garantie...de fapt sunt semenii nostrii, iarasi nu ne-a tras Dacia teapa fiindca lucram cum lucram. Si eu am patit ca service-ul era gol si totusi am fost tratat pentru anumite zgomote cu ridicatul din umeri in loc de ridicat pe elevator! fiindca nu vrem sa lucram dar nu recunoastem

Ca om din domeniul economic ( afond in electronica ) i-mi expun totusi parerea ( rostul forumului ):

- CB-ul exista si e la locul lui

- probabil nu e cel mai performant dar testat si supratestat

- corespunde standardelor pret-calitate si sigur a fost verificat calitativ functional inainte sa fie montat

- ce se poate discuta probabil sunt numarul de CB-uri sau sirul de CB-uri conectate in serie care se verifica si se corecteaza reciproc; la acest capitol trebuie tinut cont iarasi de categoria masinii.

- traind in era computerelor ma intreb de ce se poate reseta un computer? Soft - din program - cind nu stie ce instructiune sa execute sau ca reactie la un parametru extern, - din hard - daca are probleme mai mici sau mai mari cu alimentarea.

Revenind sub capota masinii noastre iubite, parametrul extern poate fi un soc sau un semnal anapoda de la un senzor iar pe parte de alimentare o variatie de tensiune datorat ( sau ) un contact prost in alimentare. Avind in vedere zdruncinarile si intensitatea informatiilor din sectiunea off road, treceri de ape etc. si binecunoscutele probleme ale modelului pe parte de conectica datorate cablajului electric mai slabut ( spus elegant ) cred ca incepem sa ajungem la capatul tunelului.

Aceste lucruri ar trebui stiute si mediatizate in reteaua de service unde oameni harnici ar trebui sa lucreze cite 3-4 pe o masina, unul sa stea la bord, ceilalti sa miste cablurile eventual sa fixeze niste elemente care s-ar putea misca cind masina sare pe sosea din sant in filmul de reclama la televizor. Astfel s-ar putea determina eventualele erori de conectica si/sau zgomote.

Ei daca toate acestea au fost facute pas cu pas si CB-ul totusi s-ar reseta atunci trebuie dat cu cheia de masa!

Sorry in timp ce umblam in putul gindirii m-i s-a resetat internetul! Este ora 00:03!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...