Sari la conținut

Laureate 4X4 Gris Comete

Postări Recomandate

• Răspunsuri 59
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Deci azi am ridicat-o.... Revin cu poze și detalii..., ASAP! Super încântat!!   Sent from my Nexus 5 using Tapatalk    

Bun venit in comunitatea dusteristilor si daca se poate fara incidente la noua achizitie.

Buna asa. Poate te avantajeaza constitutia. Io daca i zambeam mi-o dadea dupa juma' de an.

Posted Images

• 2 weeks later...

în poză e devizul estimativ pentru piese (accesorii) plus manoperă. întrebarea mea este: să las dealerul la manoperă.., pentru apărători, cotieră și scut, sau să mă orientez la un alt service.

altă întrebare e referitoare la scut. este ok genul ăsta de scut care îl oferă Dacia, sau să mă orientez către alte oferte?? mulțumesc!

post-4574-0-72074000-1456646066_thumb.jpg

Editat de tomcip
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mai am și eu alarma (firma MAAT ???!!!) plus senzorii de parcare care mi-au fost oferite gratuit. aici deja am convenit să fie montate de dealer. despre ce grilaj de protecție este vorba?? parcă nu îmi aduc aminte de nici un accesoriu de acest fel.

Editat de tomcip
Link spre post

Corectez..grilaj de separare

De la colegul planetara as putea lua bandourile pentru usi plus aparatori aripi fata spate la 850 ron..montajul l as face la dealer..

Editat de Micutzu666
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...