Sari la conținut

Duster 1.5 Dci 4X4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare. Bine v-am gasit. De saptamana trecuta sunt si prorietar de Duster. Nu e nou da se prezinta foarte bine. Sunt la inceput, de abia cunosc masina. Orice sfat e bivenit.

Multumesc. Astazi am dus-o la service sa o "primenesc": revizie, distributie, accesorii, reglaje...Astept devizul!

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai multi km! Aici pe forum gasesti toate sfaturile de care ai nevoie.. Doar rabdare sa frunzaresti sa ai... :)

Cei mai multi de aici (inclusiv eu) avem varianta asta (1.5dci 110 4wd), deci masinutele au trecut cam prin toate incercarile, si sunt slabe sansele sa nu gasesti aici deja respunsul la vreo intrebare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc frumos. Fiind la inceput de ”drum” pe tractoras imi fac si eu griji ca tot omul. Ca sa intru in ”normalitate” deja am sesizat o problema care am vazut ca deja s-a discutat...acel suierat, bazait al motorului. Din ce am citit nu am vazut o remediere definitiva. Sa-mi fac griji sau asa fac toate?

Link spre post

Din ce am auzit eu, pana acum, la a mea, este un suierat (turbina) si un fluierat ( teava, toba de esapament). La ce bazait al motorului te referi? Mai este ronraitul de diesel si tacanitul mai tare al injectoarelor cand e rece.

Link spre post

Este un sunet distinct de cel al motorului. Pare a fi acel motoras care actioneaza pompa de servo. Sunetul creste in intensitate la accelerare si mi se pare ca se taie pe la 2200-2400 ture. Daca e turbina e normal sa se auda asa de tare?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...