Sari la conținut

Diy 2Din Car Media System

Postări Recomandate

Mă încearcă de câtva timp un gând de a încerca construirea unei soluții proprii de sistem media 2DIN. Am adunat ceva informații, și mă orientez monentan ori către un sistem bazat pe Raspberry (eventual 2) ori către un sistem cu Atom.

În ambele variante, aș merge către un Android sau WIndows 10, cu conectivitate 3G si WiFi, ieșiri HDMI, intrare video pentru rear-camera, tuner FM și ieșire amplificată 4x50W.

Sistemele către care mă uit momentan:

• iCarus (la care mă gândesc să merg pe un upgrade la Pi2)
  • un sistem luat pe bucăți: carcasa + placa de baza + tot ce mai e necesar (modul gps, fm tuner, amplificare audio, etc)

Prima varianta ar avea avantajul pretului si a faptului ca deja e testata si optimizata in sensul asta. Limiteaza insa ca numar de optiuni ulterioare (soft-uri de navigatie, etc). A doua varianta, desi mai scumpa, permite cam orice iti poate trece prin cap, dar implica multe necuonscute (de exemplu cum as putea activa automat modulul de camera cand se cupleaza in marsalier)

Daca cumva exista sugestii, le astept. Mai mult ca sigur ca zilele cand voi pune in aplicare planul meu se apropie, asa ca nu imi strica nici o idee in plus.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dat fiind pretul destul de mare al componentelor (inclusiv taxe postale etc) si necunoscutele asociate, demersul este descurajant. Exista deja oferte chinezesti cu Android, ecran capacitiv de 7' pe la 400 USD (taxa postale incluse) cu functiile dorite de tine (3G, WiFi, intrare video pentru rear-camera si camera de trafic, tuner FM și ieșire amplificată 4x45W). Eu am comandat asa ceva, care este direct fit, pentru Duster-ul PH2 pe care l-am comandat ca urmas al Duster-ului cazut la datorie.

Link spre post

Am impresia, că nu am stat să citesc tot(rusa mă scoate din sărite mai ceva ca germana), că e soluția făcută(configurată/asamblată/testată) de cel din primul post, că are sau nu firmă e fix pix. Vedeți ultimul post are o soluție mai nouă.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...