Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vand leduri auto pentru aproximativ orice tip de autoturism.     Leduri auto pentru:   -pozitii - iluminare plafoniera - iluminare pedalier - iluminare portbagaj - iluminare numar inmatricula

Revin cu foto

Salutare,    Vom aduce spre comercializare lampi dedicate numar full led pentru Dacia Duster. 85 lei/det.      Primul set achizitionat si montat in Bucuresti beneficiaza

Posted Images

De obicei am si pe stoc cateva bucati, insa acum nu mai am deloc. Astept sa soseasca.

Ok, da-mi si mie un semn cand ai ceva de genul pe stock. Ma intereseaza niste w5w-uri puternice.. Led CREE, Nichia sau echivalent, nu beculete de pom :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
salutare ! niste leduri puternice de montat in locul becurilor h7 fara modificarea instalatiei se gasesc ? am luat niste led-uri h7 dar sunt chioare rau...

Daca reusesti sa gasesti ceva care sa fie si suficient de puternic, si suficient de focusat incat sa ai lumina pe asfalt, si nu in copaci sau in ochii celorlalti, anunta-ma si pe mine!

Problema e ca h7 cu led, spre deosebire de becurile cu incandescenta, ca au mai multe surse de lumina. Unele se reflecta ok, altele nu...

Probabil ca in lupa ar face treaba mult mai buna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...