Sari la conținut

Dacia Duster Laureate Gris Comete 1,5Dci-110Cp 4*4

Postări Recomandate

Salut,

tocmai ce am trecut si eu la Duster dupa multe marci avute,am vrut un SUV 4*4 NOU,asta dupa ce m-am uitat si la SkodaYeti,Kia Sportage,Hyundai IX35 si Tiguan,am ajuns la concluzia ca pot achizitiona ceva aproape de cele enumerate mai sus si sa raman si cel putin 6000-7000 euro in buzunar.

Asadar am achizitonat:

Dacia Duster 1,5dCi - 110CP , 4*4 , Laureate + optiuni ( MediaNav+harta Europa,Pack Look,Senzori parcare,Cruise Control,Eco Mode,Cotiera,Tapiserie Piele,Scaune fata incalzite.

Pot spune ca sunt multumit de alegerea facuta,mai putin chestii de care stiam ca asa vor fi.

In scaunul de la sofer se sta groaznic.

Treptele scurte de viteze,de aici si turatiile mari ale motorului(3000 rpm-130kmh).

MediaNav care este pozitionat mult prea jos si cand bate si soarele,nu mai vezi nimic.

In rest un scartait pe colo,un pacanit pe dincolo,dar per total sunt multumit.

Editat de dust3radmin
Modificat modul bold din post
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E, ține de obişnuință! Te înveți tu cu ea! ;)

Adevărul este că există o mică diferență de confort între scaunele cu tapiserie de piele si cele textile.

Link spre post

E, ține de obişnuință! Te înveți tu cu ea! ;)

Adevărul este că există o mică diferență de confort între scaunele cu tapiserie de piele si cele textile.

Adica stai mai bine in cele de textil?

Link spre post

Felicitari pentru alegerea facuta. La cat mai multi km fara probleme. Din prorpie experienta eu nu as fi ales scaunele din piele, si la pozitionarea scurta a treptelor de viteza si eu am o problema, ba plec de pe loc cu 1 ba cu a 2-a depinde de trafic, dar cu timpul sper sa ma obisnuiesc :). Posibil la tine sa fie si din cauza modului eco daca l-ai activat...

Link spre post

Adica stai mai bine in cele de textil?

Pana sa cumpar masina, intai am inchiriat. Si asa mi-am dat seama de diferente.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...