Sari la conținut

Prima Mea Dacie: Duster Laureate 15 110 E5 4X4 Albă

Postări Recomandate

Am scris în titlu tot codul din hărtiile primite de la dealer că poate interesează pe cineva ...

Acum să încep:

După ce acum fix 20 de ani mi-am luat o Skoda Octavia model 1962 pe care practic am învățat să conduc, iar mai apoi, acum fix10 ani mi-am luat un Renault Megane Classic 1,9 dTi (amândouă mașinile cumpărate la mâna a doua), iată-mă că săptămâna viitoare voi avea prima mea mașină nouă și, în același timp, prima Dacie.

Până acum câțiva ani nu aveam o părere bună despre marca noastră mioritică însă, de când cu Loganul, prea slăvit ca fiabil pe drumurile noastre m-am uitat și mai încolo, la un model mai de soi, adică Duster. Și dacă tot am ajuns la Duster, m-am gândit să fie cel cu 16, adică 4 X 4 cu motorul de 1,5 litri - motor diesel.

Și mi-am comandat-o așa:

- culoarea albă (blanc glacier);

- senzori parcare (spate);

- cruise control;

- scaune încălzite (față);

- media nav cu hărți pentru toată Europa;

- apărători noroi (astea sunt puse de Meridian Vest, adică dealer-ul);

- garanție extinsă 2 ani (până la 120.000 de km).

Nu cred că am uitat ceva. Sigur că îmi mai doresc și altele puse pe mașină dar mai întâi să vină.

Așa începe o nouă etapă în latura mea de șofer și, pentru că există această inimoasă comunitate la care am ținut să ader, vreau să știți și voi și să vă împărtășesc impresiile mele.

Vă salut pe toți cu stimă și drag!

Paul

Editat de polstel
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare si bine ai venit in comunitate!

Eu, singer, ma bucur ca sunt din ce in ce mai multi oameni care-si schimba parerea despre orice Dacie. Ca incep sa inteleaga ca, defapt nu mai exista Dacia 1310 veche de cand lumea si cu vesnicele probleme.

Te-ai indreptat, totusi, catre un varf de gama al Dacia si... cred eu ca ai sa ai ceva surprize de la aceasta masina. Probabil ca ai sa faci comparatie cu vechiul Megane si or sa fie diferente in plus si in minus dar... pana la urma cred ca o sa te feliciti pentru alegerea facuta.

Bun venit o sa-ti mai uram odata si atunci cand ai sa intrii in randul utilizatorilor de Duster

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...