Sari la conținut

Duster Driver Wanabwe

Postări Recomandate

Mi-a venit si mie cotiera de origine de la planetara. Abia astept sa o pun. Mi se pare solida, cel putin pentru kilogramele mele.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, sa incerc sa descriu "prima mie"   Dupa 150Km prin oras si imprejurimi am plecat pe Transfagarasan. Directia Buzau, Nehoiu, Brasov, Fagaras, Balea, Curtea de Arges, Pitesti, Bucuresti, Urziceni

Azi am aflat ca o sa fiu tata. De la sfarsitul lui august incolo mai inghesui un dusterist in masina...

Asta e motivul pentru care nu am mai intrat pe (atasament)   On topic: masina merge impecabil, nu am de ce sa ma plang. Mi-am luat din Chisinau trasnaia aia de plasic negru (niciodata n-am stiut

Posted Images

Am pus si cotiera. Mega-senzatie :D

Nenea de la dacia care a montat-o cica asta e "aia buna", aia proasta nu stia sa imi zica de ce e proasta,

doar mi-a zis ca aia joaca orice i-ar face ei...

Eh, asta sta acolo stanca. Super multumit sunt, sarumana Planetara.

Cu ocazia asta i-am pus sa imi dea jos capacul ala de plastic de la haion sa vad daca am fire de la camera gata trase.

Concluzia: torquemada was right. Again. NU am fire trase desi aia de la VC zicea ca am sigur. Deci n-am.

Link spre post

Mai pui doar sticle/doze mici. Aia de 1.5L care intra la fix nu mai incape.

Pentru mine e un inconvenient minor, oricum folosesc mai des sticlute mici decat alea mari.

Insa de cotiera sufeream rau ca m-am invatat prost de la Forester. Nu poci ca sa mai traiesc fara ea cum s-ar zice...

Edit: marele castig (strict la mine) e ca la forester nu poti pune niciodata ceva acolo in spate ca nu ai unde,

acum macar o doza sau ceva mai mic tot pot pune. Avantaj final eu.

Editat de mugur
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...