Sari la conținut

Toarta Ochelari In Instalatia De Aer

Postări Recomandate

Cred ca titlul acesti topic spune tot :)

Zilele trecute incercam sa imi iau ochelarii de pe bord si mi s-a rupt o toarta care foarte repede mi-a intrat in compartimentul de aer de sub parbriz.

Intrebarea este cum pot sa o scot afara?

M-am gandit la o solutie cu un magnet legat de o sarma, dar toarta de la ochelari nu este din metal :|

Ce alte solutii as mai putea incerca?

In ultima instanta cred ca va trebui desfacut tot pe acolo sa o pot scoate :|

P.S. Am deschis topicul la sectiunea tehnica in cazul in care se ajunge la demontarea instalatiei de aer pentru a scoate acea toarta de ochelari.

Editat de ionut_b
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sau o guma de mestecat, o bucata de "scoci" dublu adeziv puse pe ceva. Nu stiu, zic si eu! Tu stii cum a intrat in aerator!

Link spre post

Varianta cea mai simpla... daca nu face zgomot (deranjant) las-o acolo. Este mai periculos sa ajungi sa ai zgomote multiple datorita desfacerii instalatiei de aeraj (si nemontarea ei ft bine) decat un zgomot mic ce ar putea sa-l faca toarta de ochelari.

Eu am scapat, la un moment dat, un holtzshurub acolo... si acolo a ramas.

Link spre post

Mersi mult pentru sugestii.

Intr-adevar, nu as vrea sa desfact tot pe acolo. Momentan se aude un suierat destul de enervant cand dau aerul mai tare (poate daca se misca din pozitia in care sta acuma sa nu mai faca). O sa incerc si ce au propus Delu si bmcpst mai sus poate tot iasa :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...