Sari la conținut

1 Mai In Dobrogea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mi-a iesit un consum mediu la pompa 10,5%; alimentat in Tulcea inainte de urcarea pe bac spre Chilia Veche, realimentare cu 40l dupa 378 km (din care cca 180 offroad - cam jumate). Niciuna din cele 3

Altele:

Salutare tuturor,   Impreuna cu @denon2808 am discutat sa organizam de 1 mai o iesire pentru cine nu are alte planuri; propunerea noastra a fost pentru Dobrogea intrucat votul pentru desfasurarea in

Posted Images

propunerea cu dobrogea de Rusali suna bine si pentru mine - eu vroiam sa merg in Delta de Rusali cu cortu - dar suna bine ce povestiti voi. astept mai multe info.

pai cum am scris si mai sus vrem sa facem drumul tulcea-chilia veche, preferabil pe varianta drumurilor de pamant daca nu ploua

pentru cazare am vorbit la pensiunea vital , vom sta la casute si costa 30 lei de persoana (au 2 locuri per casuta); linkul catre websiteul lor este intr-un post anterior.

sambata seara ar fi in plan un gratar pe malul dunarii si stat la povesti in jurul focului

intoarcerea va fi pe drumul spre histria pentru a vedea obiectivele din zona respectiva; daca te mai pot ajuta si cu alte detalii sa-mi spui

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
@dtel... Rusaliile nu-s de 1 Mai... cum mentioneaza si colegul @Mihai Petcu... ;)

am citit in diagonala de pe telefon si inca nu mi-am baut nici cafeaua :) am vazut doar partea ca asteapta detalii

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...