Sari la conținut

Kevin, 1.6 16V

Postări Recomandate

Sa te bucuri de al tau Kevin! Drumuri bune tie, si lui zapada si noroi cat cuprinde! :)

Foarte frumoasa culoarea!

Multu' frumos.... Initial am vrut acel maro ca in reclama, dar dupa ce am vazut un "bleu mineral" in showroom m-am razgandit :frantics:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De ce Kevin? Pentru ca, eram la Sucevita, pe o terasa, Duster-ul era proaspat cumparat, cand am auzit o familie de romani (probabil ca munceau in Irlanda) care strigau prin curte: "bai Kevin hai ripidi ca vine tat'tu, bai Ionatan hai si tu"... In acel moment am izbucnit in ras impreuna cu prietenii de la masa si am decretat: Kevin sa-i ramana numele.

Ce e Kevin? Un benzinar 4X4 Laureat cu pack look, volan imbracat in piele si cotiera.

Probleme? Sacun dreapta schimbat de vreo 3 ori (scartaia ca naiba daca nu statea nimeni pe el :)), schimbat sonda litrometrica pentru ca indicatorul de combustibil afisa total anapoda cand parcam Kevin-ul lateral pe o panta.

Multumit? Foarte

Poze? post-3715-0-63630400-1424072003_thumb.jpgpost-3715-0-30463300-1424072073_thumb.jpg

Cu bine tuturor!

Bine ai venit printre noi, sa ai parte de Duster si ma bucur sa vad inca un Clujean pe :)

Si eu am un Laureate 4x4 fara pack look(doar volanul si jantele), tot 1,6 16V si sunt incantat sa vad inca un benzinar in grup:D

Poate ne vedem "la o ieseala" prin prejurul clujului:D

post-1639-0-83777200-1424086556_thumb.jpg

post-1639-0-01975000-1424086560_thumb.jpg

post-1639-0-41520800-1424086564_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...