Sari la conținut

Wishing For A Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 143
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mai comanr mai, eu nu stiu ce sa zic, se pare ca unii oameni nu pot fi intelesi, sau altii nu pot intelege nimic pe lumea asta. Eu nu stiu cum a trait sau cum traieste acel om initiator de topic, dar

mai omule, te rog nu incerca sa ma jignesti, ti-au mai scris altii despre aerul tau de übermensch in ale masinilor, si stilul de comunicare "prietenoasa". Deja m-ai catalogat cateva posturi mai inaint

Un An Nou fericit tuturor!   Sunt bucuros sa am ocazia de a ma alatura comunitatii celor impatimiti de Dacia Duster. Desi nu posed inca un astfel de autovehicul, il sorb din priviri cu fiecare noua

Posted Images

daca cineva scrie o oda frumoasa o sa fie un concurs unde voi incerca sa pun la bataie un diferential torsen, sa se vada o oda faina nu asa de partid comunist, nu neaparat de la cineva care se da in off, de la orice posesor, o poezie dreapta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut, m-am inscris pe acest pentru a incerca sa-mi dau seama din ce a fost postat pana acum pe site daca Dusterul este o masina potrivita si pentru mine - imi place cum arata, mi se pare sigur pentru a putea merge si la munte, daca e zapada dar si in afara tarii.

Stiu ca as vrea sa fie 4x4, pe benzina, cu geamuri electrice, sistem de navigatie, oglinzi retrovizoare cu reglaj electric si degivrare.

Nu prea am vazut femei la volanul unui Duster.

Link spre post

Sotia mea conduce lejer Dusterul si nu e o problema. Dar cunosc multe femei care conduc autobuze. de fapt majoritatea soferilor de autobuze pe aic sunt femei. Daca o femeie poate conduce un autobuz, banuiesc ca un Duster e mai usor :ahappy: . Pana una, alta, bune venit pe forum

Link spre post

Salutare si bine ai venit pe forum !

:) Eu am vazut multe femei la volanul Dusterelor. Inclusiv sotia mea merge cu Duster-ul cand o mai "rapeste" in WE din cand in cand, iar acum ma bate la cap ca nu mai vrea ix35, vrea Duster dupa ce a vazut ce poate la IND8.

Fara niciun apropos si nu vreau sa se interpreteze gresit, dar si Daniela Crudu are Duster, un PH2 negru cu B888CRU, mi se pare ca am si pus o poza cu ea pe aici pe forum :)))

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...