Sari la conținut

Zgomot denivelari

Postări Recomandate

As vrea sa stiu daca a mai avut cineva aceeasi problema ca si mine, si anume zgomot metalic la trecerea peste denivelari.

La verificare mi-au spus ca este joc la etrieri. Inteleg ca mai exista problema si la Clio 3.

Multumesc anticipat :).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se aud trancaneli dar nu mi se par metalice in cazul meu.

Care ar fi solutia ? "Repozitionarea" sau mai bine zis fixarea corecta a etrierilor ?

Editat de klaus
Link spre post

Am patit si eu asa ceva insa la Logan. Am fost prin service, fiecare cu cate o parere: ca e de etrieri, ca sunt duse amortizoarelem etc.

Tin sa mentionez ca cel mai tare se auzea cand trecem pe denivelarile de la trecerile depietoni.

Rezolvarea a fost una foarte simpla si gasita de mine: am ingrosat cu banda de izolier bara de fier care tine capota inchisa in balama. Nu stiu daca ma intelegeti, insa pentru a putea verifica dacade acolo este probleme, trageti de capota in sus si daca sesizati un mic joc, sigur de acolo este. La Duster i-am aplicat tratamentul inca din ziua 1 pentru a preintampina eventuale neplaceri.

Link spre post
  • 4 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...