Sari la conținut

Postări Recomandate

Sa nu va incante doar pretul...sper sa fie lucru de calitate si sa nu aveti probleme cu aparatorile...Pentru cei mai noi propietari de Dustere sau /si membrii pe forum : candva am expus printr-un topic problema pe care a avut-o Dacia in lunile de vara imediat dupa lansare Duster cu aceste protectii.La primii care au montat au existat cazuri de desprindere (a celor de pe aripile fata) din cauza adezivului slab si a curentului de aer...Au blocat comenzile 2 luni pana au schimbat furnizorul ...Dupa (cel putin din cate cunosc eu nu au mai aparut probleme).Poate doar punctual la cei ce nu le-au montat corect(nu au respectat etapele de montaj- curatare- presare aparatori in zona adeziv cu un dispozitiv specializat cu rola).Succes...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 52
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

O sa deschid aici un topic pentru cei interesati sa comande ceva de la colegii rusi.   Mi-a raspuns rusul de la care am primit prima comanda (flapsuri si aparatoare noroi) si mi-a zis ca se pot coma

Sau o intalnire cu rusii dar undeva unde nu se da cu bombe si ne montam acolo ce cumparam

Eu inca trag speranta ca poate se baga din nou. Doar are experienta

Posted Images

Le poate pe astea care le produce el, adica RF si Relax Tuning RF, iar in afara de astea mai sunt unele produse la care nu e trecut producatorul si este posibil ca tot el sa le produca. La cele din urma intrebati-l daca le produce el.

Editat de apashi
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...