Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 327
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Gata, azi am fost și am ridicat mașinuța. E foarte tare. Am făcut primii 30 km.   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Astăzi mașinuța a primit cadou un nou set de bare de portbagaj și un suport de biciclete de la Thule. Arată foarte bine pe mașină și cel puțin la mersul prin oraș nu se aude nici un vajait.

Am echipat masina cu folie anti inghet pt parbriz, sa vedem cum se comporta.     Sent from my iPhone 6+

Posted Images

Fara legatura cu stergatoareele dar in legatura cu iarna...ati observat ca toata zapada acumulata pe cantul de sus al usii de la sofer cade la deschderea usii fix in butoanele de deschis geamurile?!? Ieri pe viscol toti fulgii fix acolo se opreau. Intr un final m -am enervat , am curatat si am lipit un scotch de hartie peste ele. Fr dubios ca totul fix acolo cade. Sper sa reziste in timp

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De aici le-am luat:

http://olx.ro/oferta/40-lei-setul-de-stergatoare-originale-bosch-twin-pentru-dacia-ID18HZX.html

Omul are mai multe modele, eu am ales ala clasic, ma pastrez pt aerotwin mai la vara incolo. Testul de forta la ele s-a intamplat chiar azi pe seara cand la o frana mai brusca m-am trezit cu toata zapada si gheata adunata pe capota alunecata pe parbriz. A trebuit sa trag pe dreapta ca nu mai vedeam nimic. Stergatoarele se blocasera direct insa ulterior au sters la fel de bine precum atunci cand erau noi.

Legat de zapada pe butoanele de geamuri, am observat si eu aspectul asta mai putin interesant, nu numai ca pica zapada acolo dar avand in vedere adanciturile de la butoane se aduna apa acolo, probabil o scoti doar cu feon-ul, cam aiurea. Oricum, mie unul imi plac ca sunt pe usi si nu cum era inainte, nici o alta masina nu am mai vazut cu butoanele montate ca la PH1/Logan.

Apropo de noutati, am omis sa spun ca mai nou masina atinge uimitoarea viteza de 170 km/h mai nou, initial nu sarea de 150 nici in ruptul capului, probabil s-o mai fi lasat motorul cine stie :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...