Sari la conținut

Intalnire 25 sau 26 aprilie

Postări Recomandate

Corect! Si... totusi... eu am citit mai cu atentie asta...

Da, scuze, exprimarea mea era ambigua.. :)... Am plecat cu Dusterul sub fund :)...A fost un drum lung, frumos si in acelasi timp cam obositor, pe care Dusterul s-a comportat (aproape) impecabil.. O sa povestesc candva micile aventuri pe care mi le-a pregatit :P...

Motivul pentru care am zis ca probabil o sa inchiriez este faptul ca nu ma vad intorcandu-ma prea repede cu masina, sa fac iarasi toata Europa dus-intors... a fost frumos ca experienta o data, dar sincer este consumator de timp, bani, si energie, mai mult decat ma mai simt in stare momentan, in sensul ca nu ma vad repetand drumul dus-intors de doua ori pe an, cum sunt intalnirile, asa ca probabil as prefera sa zbor cu "Sacosa de rafie Airlines" si sa inchiriez ceva in tara...

Dusterul l-am luat si il tin aici in Londra, chiar daca e cu volanul pe partea gresita :)... Nu vreau sa renunt la el pentru atata lucru, plus ca planuiesc sa mai dau cate o fuga macar pana in Germania sau asa, in cate-un concediu, si acolo o sa fie mai util cum e el din fabrica :).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am revenit acasa... Cateva poze:

Si cateva filmulete... DSCN0082.MOV DSCN0067.MOV DSCN0084.MOV

Si cateva poze scapate de mine..   A fost o intalnire placuta si distractiva, va multumesc! ( In special pentru shufarea din noroi @georgechinezu) )) Meritam si noi si masinile cate o iesire de pe

Posted Images

Salutare,

Daca va hotarati si iese maine vreo ieseala off-road, as veni si eu sa ne cunoastem.

In alta ordine de idei, ieri, am vazut niste terenuri cu iarba + noroi + balti + niste movilite numai bune de joaca prin Rosu-Chiajna. Nu stiu daca sunt private sau nu, dar sunt mari si neingradite. Parca trage volanul spre ele de fiecare data cand trec pe langa :D

Link spre post

Salutare,

Daca va hotarati si iese maine vreo ieseala off-road, as veni si eu sa ne cunoastem.

In alta ordine de idei, ieri, am vazut niste terenuri cu iarba + noroi + balti + niste movilite numai bune de joaca prin Rosu-Chiajna. Nu stiu daca sunt private sau nu, dar sunt mari si neingradite. Parca trage volanul spre ele de fiecare data cand trec pe langa :D

buna ideea ta cu acele terenuri...

Eu as face o propunere catre toti doritorii... Sa ne intalnim Sambata seara la o bere si... Duminica pe zi la o plimbareala/noroiala etc...

Sambata seara ar putea fi chiar si cu consoartele... (asta ca sa nu se supere ca plecam duminica... ;) )

M-am gandit la varianta asta si pentru ca... unii ar putea sambata.... altii duminica... Si asa-i impacam pe toti!

Ce ziceti?

Link spre post

Ne-am intalnit si ne-am simtit bine... @danielcojocar (magaru'-n frunte!), @ToranagaSama, @ddalcu, @ITLand... si spre final... @mirc2003

Ne-am propus... si o sa infaptuim... o iesire de duminica... la Groapa!

Cine o sa iasa... Noi... cei de sus... si... suplimentar... @huskyuk, @georgechinezu (cu al sau Patrol), @Maria... (nu e membru forum !) cu al sau Mitsu!

Ne pare rau ca nu ne insoteste @cristina_sto, impreuna cu Catalin (cu al sau Land Cruiser)!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...