Sari la conținut

Intalnire 25 sau 26 aprilie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am revenit acasa... Cateva poze:

Si cateva filmulete... DSCN0082.MOV DSCN0067.MOV DSCN0084.MOV

Si cateva poze scapate de mine..   A fost o intalnire placuta si distractiva, va multumesc! ( In special pentru shufarea din noroi @georgechinezu) )) Meritam si noi si masinile cate o iesire de pe

Posted Images

Maine si poimaine (25 si 26 aprilie) voi fi in Bucuresti. Ne vedem si noi macar la o bere ceva? :)

Ne auzim la un telefon si... poate reusim sa ne si vedem.

Nu stiu daca ne-am strange cativa sa facem o iesire mica pe langa Bucale... O sa dau cateva telefoane sa vad ce fac, in acest weekend, dragii nostrii colegi @mirc2003, @andreiscurei, @masiu, @georgechinezu, @maepetcu sa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ne auzim la un telefon si... poate reusim sa ne si vedem.

Nu stiu daca ne-am strange cativa sa facem o iesire mica pe langa Bucale... O sa dau cateva telefoane sa vad ce fac, in acest weekend, dragii nostrii colegi @mirc2003, @andreiscurei, @masiu, @georgechinezu, @maepetcu sa.

Cu regret in suflet trebuie sa spun ca nu mai sunt Dusterist Bucurestean.. Cu regret pentru ca abia cunoscusem niste oameni extraordinari, si n-o sa mai apuc sa va vad prea des..

Motivul este unul fericit, totusi, m-am mutat cu consoarta si cu masina la Londra. Ieri tocmai am terminat drumul de 2610 km... O sa revin cu povesti cand ma mai dezmeticesc.. :)..

Asa ca din pacate nu o sa pot sa particip la intalnire, de-asta n-am mi zis nimic nici de IND.. poate dupa ce ma stabilizez financiar mai vin si particip cu un Duster inchiriat.. :).. In fine, scuze ca am fost cam off-topic si va doresc distractie placuta la iesire!

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Link spre post

In fine, scuze ca am fost cam off-topic si va doresc distractie placuta la iesire!

nu ai fost off-topic de nici un fel... aici este o discutie amicala in care se pot spune multe despre intalnire/intalniri.

Nu stiu cum sa ne para... rau (ca nu mai esti printre noi) sau bine (pt ca iti va fi bine acolo unde esti)..

Ce-ai facut cu dusterelul... caci din spusele tale eu am cam inteles ca l-ai vandut...

S-auzim de bine!

Link spre post

Eu am cam inteles ca l-a pastrat :)

Corect! Si... totusi... eu am citit mai cu atentie asta...

Asa ca din pacate nu o sa pot sa particip la intalnire, de-asta n-am mi zis nimic nici de IND.. poate dupa ce ma stabilizez financiar mai vin si particip cu un Duster inchiriat.. :)..

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...