Sari la conținut

Concursuri off-road participanti/vizitatori

Postări Recomandate

A nu se intelege ca apar sau spun orice pentru a-i sustine...

Sunt si alte echipaje (de exemplu Piedemonte) care au participat la curse (Campulung 2013-OPEN) si au terminat concursul in prima parte a primei zile... pentru ca ceva s-a defectat/rupt... Se intampla si la oameni care au experienta si masini mult mai bine dotate!

Faptul ca suntem niste suporteri ai unui club este foarte bine... si trebuie sa-i sustinem in continuare si cu bune si cu rele, caci ei sunt si prietenii nostrii. Pana la urma... sunt singurul club care au parte de suporteri care-i urmeaza prin toata tara (chiar si strainatate)

Ne dorim sa mentina doua (sau unul) echipaje standard... dar trebui sa si intelegem cum functioneaza echipa lor! Din pacate nu se poate ca, dintr-un club din care fac parte 30 membrii, sa fie doar unii care se dau cu masina si altii care sa munceasca...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca ideea care vrea a se transmite prin Duster 4x4 Everyone, este ce poate Duster-ul in varianta de echipare cat mai aproape de standard ...

Link spre post
  • 3 weeks later...

Salutari tuturor!

Odorheiul Secuiesc a fost gazda etapei a treia din Campionatul National de Off-Road 2014. Desfasurata prin padurile inca foarte bogate din jurul orasului, competitia a beneficiat de o vreme superba, trasee frumoase si foarte multi spectatori, printre care si noi...smile.gif

Spre marea mea bucurie, am reusit sa racolez pentru acest eveniment inca trei persoane, astfel incat, alaturi de mine si sotia mea, in Duster-ul care pleca spre Odorhei, sambata dimineata sa fim 4 persoane, dornice sa vada inclestarea masinilor.

La fata locului am facut jonctiunea cu inca o persoana, am facut rost rapid de coordonatele primului check-point pentru Standard, astfel incat la ora 11, imediat dupa startul din a doua zi asteptam cuminti Duster-ul din concurs, pentru a-l saluta cum se cuvine, mai ales, ca in prima zi de concurs a avut o evolutie buna, terminand traseul aferent primei zile. Numai ca Duster-ul nu a mai venit, ramanand undeva in inima padurilor harghitene, fiind scos cu greu de acolo de o masina de interventie...in fine, abandon tehnic...smile.gif

Gasca:

qkush.jpg

Ce mi-a placut totusi la Duster-ul meu...: intre check point-uri ne urcam in masina si cu ajutorul coordonatelor GPS, am facut si noi, o cursa a noastra, pe drumuri de tara pietruite, pe drumuri forestiere foarte bine intretinute, prin vai umbroase, chiar si prin noroi..asa din check point in check point, 5 persoane plus ceva rucsacele....a fost superb! Ce mai...drumuri de poveste

Despre competitie...las pozele de mai jos sa vorbeasca:

l5we.jpg

0q12g.jpg

e77i.jpg

b6db.jpg

a6sj.jpg

zdfxr.jpg

8a5e.jpg

c0s7m.jpg

e01p.jpg

9kei.jpg

gfkwm.jpg

Urmeaza etapa de la Tg Mures, organizata de clubul de off-road din oras, la Ibanesti, pe Valea Gurghiului, o zona foarte frumoasa, etapa care se anunta mai mult decat interesanta, fiind una din etapele tehnice din CNOR.

Sper ca atunci sa prind in vizorul aparatului foto si un Duster, care "alege cel mai bun azimut" pentru a termina cursa.

Drumuri bune drumuri de poveste!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...