Sari la conținut

Duster evaluat după 100 mii km

Postări Recomandate

Am găsit o evaluare a Duster-ului făcută de nemții de la AutoBild, după uzură de 100 mii km (nu știu dacă s-a mai pus pe aici, nu țin minte să fi văzut).

Cum germana mea este la fel de bună ca vremea din weekend, n-am înțeles nimic, în afară că se vorbește de ceva rugină.

V-aș întreba pe cei care și înțeleg ce zic domnii, cam ce probleme au găsit, și dacă vi se par autentice problemele sau nu. Nemții au mai căutat ei nod în papură Duster-ului de-a lungul timpului :).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Apare în comentarii şi o variantă în engleză.

Problemele au fost cu transmisia (cutie de viteze) şi apariţia ruginii, pe lângă OTS-urile de rigoare.

In general they consider reliability to be average - the car has gained a bit of bad reputation over transmission problems; however, they note that most cars outside its price league aren't necessary better or less likely to require expensive repairs. They note though, that even for a car with "nothing" on it, it still has a lot of potential to break. Besides the transmission (@33tkm, 2.7k€), fuel gauge (1.1k€) and driver seat frame (420€) made for expensive repairs (warranty covered).
They had a number of replacements during the run, in particular the expensive one was transmission, but this was all covered by warranty. After disassembling the car, they were not particularly happy over the state of the safety belt - it began to fray, but not too bad, not dangerous. Anti-rust measures seem incomplete but OK. Rust one side of the engine is weird and unusual, but not a reason for concern, it's simply too bulky to rust all the way through.
Link spre post

asemenea evaluări fac nemții pentru mai toate modelele la 100.000 km,

am văzut unele clipuri și cu un BMW, dar nu mai știu ce model x....

era și acela luat la puricat.

eu cred ca dacă au desfăcut dusterul bucată cu bucată, înseamnă că este băgat în seamă,

acest lucru nu poate decât să fie unul bun.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...