Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In sfirsit, noi la club aici in Africa da Sud, am primit un Duster 4x4 diesel si am fost cu el la duna da nisip unde am facut diferite testuri. Resultatu a fost mai bun dacit noi am crezut ca o sa fie

Diferențialele fata și spate sunt deschise și nu se pot bloca. La o eventuala încrucișare ești pe cont propriu. ESP ul se lauda ca ar avea i funcție de edl(electronic differential lock) dar eu nu m-a

Mersi pentru raspuns. Dar 225/70R16 sau sa poate 215/75R16. sau care este cel mai mare marime grosime si inaltime care sa poate instala fara mod la arc si shock? Si ce crezi da o asa modificare?

http://www.4x4community.com/ /showpost.php?p=1907981&postcount=132

(Foloseste SELECT/COPY/PASTE !)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mersi pentru raspuns. Dar 225/70R16 sau sa poate 215/75R16. sau care este cel mai mare marime grosime si inaltime care sa poate instala fara mod la arc si shock? Si ce crezi da o asa modificare?

http://www.4x4community.com/ /showpost.php?p=1907981&postcount=132

(Foloseste SELECT/COPY/PASTE !)

Dimensiunea care intra (fara modificari) este 215/70 R16. Pt 215/75 R16 trebuie modificat. La fel si pentru 225/70 R16.

Eu am muntat 225/75 R16 si a trebuit sa modific. Am modificat si suspensia (inaltare +30mm)

Modificarea din link-ul prezentat este destul de mare. Alta bara fata, schimbare pozitie pompa servodirectie, schimbare pozitie filtru motorina, modificare/demontare carenaje protectie, suspensie inaltata +40mm. Arata bine!!!

Link spre post

225/75R16 ? ? ? Dar cine fabrica o asa marime odd? Si ce modificare ai trebuit sa faci? Si la ce 'workshop'? Si eu zic ca la 40mm ridicare, e prea multe da schimbat. Ce crezi da 30mm + 25mm cauciuc (235/70R16) cum face

http://www.terranger.de/Neuwagen/Bilder-Dacia-DUSTER-hoch-breit-schwarz-1

Link spre post

Eu nu prea inteleg cum zici asa. Ar fi bine daca Renault ar face versiune 4x4 'offroad' cum face Daihatsu Terios. Are versiune 4x4 normal si o versiune 4x4 OFFROAD, care are daja toate astea cum vrem noi. Pa unde intentiones sa merg eu, eu am nevoie da 25cm inaltime. Tu sti daca Duster are optie sa blokeze differentialu la roatele din spate? Nu as vrea sa ramin inngroapa cu numa duo roti care sa invirte :-)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...