Sari la conținut

De unde ați închiriat Duster?

Postări Recomandate

Salut,

Într-un alt topic primisem sugestia de a închiria un Duster, pentru a mă lămuri mai bine în niște privințe, o idee care mi s-a părut foarte bună.

Întrebarea acum este de unde ați închiriat Dustere. Personal m-ar interesa în București, dar presupun că și pentru alte orașe poate fi utilă discuția.

În măsura în care nu se consideră reclamă, puteți da niște linkuri cu firme mai de încredere de unde ați inchiriat? M-ar interesa firme care au tarifele cât mai clare și transparente, și mașinile în condiții bune. Eu am găsit tarife de la 40 la 70 € pe zi (mă uit la intervale 1-3 zile), și la unele am sentimentul clar că nu mi se spun toate costurile. Poate e doar paranoia de român :).

De asemenea, la ce trebuie să ai grijă în general (acte, asigurări, etc) când închiriezi o mașină de la aceste firme?

Mulțumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Test-drive am făcut, dar numai serios n-a fost. A fost pe gratis și-a meritat toți banii :D. M-am dus la Dacoserv Militari, m-au plimbat un km dus-întors în linie dreaptă, pe bulevardul Preciziei sau ce e acolo, și apoi m-au trimis la plimbare.

Drept e că nici eu nu sunt din fire prea îndrăzneț, ca să insist să ma plimbe mai serios. Și apoi, având 25 de ani, cam toți dealer-ii au impresia că sunt un puștulică fără nimic, care vrea să se plimbe și el pe gratis. "Drăguții" de la Suzuki nu știau cum s-o întoarcă să nu mă ia la un test-drive, deși zic eu că n-am chiar față de aurolac sau de pericol public :P.

În fine, revenind la subiect, mă gândeam să închiriez pentru vreo 3 zile, să fac o tură până la niște rude ce locuiesc la munte, la capătul unui drum forestier destul de frumos. Așa aș vedea pe îndelete cum se comportă, atât pe autostradă cât și în țărână. Bătrâna Dacie "zâmbetul lui Iliescu" cu care mai mergeam tușește a moarte, așa că oricum mă bătea gândul să închiriez ceva pentru vacanță :).

Link spre post

Vorbeste cu baietii de prin Bucuresti, poate te poti intalni cu careva si sa te lasa sa conduci un pic, poate te scot putin si de pe asfalt, pe langa Bucuresti sa te indoragostesti si mai tare de ea.

Zic si eu...stiu cum e cu dealerii cand vad ca esti tanar si nu te prea iau in serios. si eu noroc cu tata cand am luat-o ca sa ma lase la un test drive:)

Asa cred ca e cel simplu:)

Link spre post

Pai daca nu te-au convins d-le duster starter nici pozele de la ultima intalnire a dusteristilor ce altceva sa mai incerci? Acolo au fost oameni normali ca si tine care au venit cu ceva frica de off si au plecat fericiti de ce masina au acum in dotare.Vest-ul cauta nu numai pt pret...in Duster si stim cu totii ca majoritatea productiei mere la export.

Link spre post

Eu sunt convins de peste un an că vreau Duster, nu asta este problema. Știu și pozele de la IND, îmi plac foarte mult, am citit și relatările de la celelalte ieșiri organizate, etc.

Vroiam să mă lămuresc între benzină și diesel, între diesel 90 CP și cel de 110 CP, ș.a.m.d. Lucruri de genul conflictului benzină-diesel nu vor fi niciodată "soluționate" universal pentru toată lumea, fiecare trebuie să aleagă ce i se potrivește lui mai mult. Și cum până acum n-am condus decât benzină, nu pot lua decizia asta fără să testez cum trebuie. Mă declar "benzinar" dar sunt un benzinar neinformat. Totuși sunt niște bani, nu puțini, parcă nu îți vine să îi dai până nu te convingi că ai ales exact ce ți se potrivește. Și, cum spuneam, oricum aș vrea să închiriez o mașină pentru concediu, de ce să nu fie direct un Duster? Până să cumpăr mai durează oricum, așa că e o soluție bună.

În fine, să nu mă înțelegeți greșit, apreciez sugestiile voastre, dar vă rog să mă credeți că, dacă întreb de închirieri, este pentru că chiar îmi doresc să închiriez câteva zile, pentru plăcerea mea.

Deci chiar n-a închiriat nimeni? Sau măcar să fi auzit cazuri pozitive/negative despre anumite firme? Pe google am căutat, se găsesc multe firme, dar multe din ele mi se par "ciudate", mai ales cele care nu afișează prețurile clare pe site. Deci nu întreb din lenea de a căuta, ci pentru că speram că aflu mai mult aici decât zic ei pe site-urile lor.

Link spre post

Mulțumesc!

Da, păi cam ăsta e planul, să aștept facelift-ul, nu intenționez să mai aștept chiar un an, și-așa e greu cu răbdarea :). N-ar fi rău TCe-ul de pe Lodgy, din ce văd are cuplu mai bun decât benzinarul actual.

Dacă închiriez, o să vă povestesc impresiile, atât despre mașină cât și despre firma de închirieri.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...