Sari la conținut

Testeaza comportament / vibratii in conditii de demaraj puternic

Postări Recomandate

Si la mine se simte vibratia respectiva, din ce mi-au zis la reprezentanta e ceva normal. vibratia motorului + eliberare ambreaj + forta motorului. Cam asta a fost explicatia.

Plecarea se face cu a doua.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 27
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

asta e un power launch.

- power launch -ul de pe youtube.... Cam ceva de genul

- DAR, Atentie, nu imi doresc sa fac astfel de scheme! ci pur si simplu mi se intampla uneori, in exploatare normala, sa ajung in aceasta situatie. Nu stiam ce se intampla si am "frecat-o" pana am reusit sa reproduc comportamentul intr-un mod foarte clar pe care ulterior l-am postat aici sub denumirea de "testeaza comportament"

daca pleci fara deblocaree rapida a ambreijaului il vei praji

daca pleci tare si nu ai destula putere va da in nas

...

Faza se intampla la plecarea de pe loc in combinatie cu regula asta de plecare de pe loc cu a II-a la duster 4x4

Plec de pe loc (la un stop o cedeaza trecerea ceva... schimb directia de mers.... vin masini din sens opus...) si ma trezesc ca daca nu accelerez destul de tare din prima, mai mai ca-mi moare motorul in mijlocul drumului. Are un moment la care chiar daca apas acceleratia nu se intampla nimic o vreme... si apoi dintr-o data zboara ca din pusca.

Ca sa nu mai traiesc senzatia asta, am luat decizia s-o calc mai tare de la bun inceput si uite asa.... ma trezesc in situatia de a experimenta faza asta cu tremuratul

eu cred ca e o problema in modul cum se pleaca ... o sa testez si la a mea , dar sistemul tampoane motor + cutie cred ca sunt prea moi pentru ce vrei tu sa faci .

apropo incerci cu I-a sau a II-a ?

- ma repet: nu e ca vreau sa fac ci se intampla sa fie nevoie

- da plecarea o fac cu a II-a

Ai mai spus ceva gen: "La ști după creșterea de putere cu suporți motor stock la un launch nu puteam sa schimb din 1a în a 2a." poti te rog sa detaliezi? Eu unul nu prea inteleg nimic din propozitia asta.

merci de suport!

astept rezultatele voastre la test

Link spre post

...

Ai mai spus ceva gen: "La ști după creșterea de putere cu suporți motor stock la un launch nu puteam sa schimb din 1a în a 2a." poti te rog sa detaliezi? Eu unul nu prea inteleg nimic din propozitia asta.

...

O sa completez fraza de mai sus :)

La cealata masina a mea , un subaru impreza wrx STI (prezentat in clipul de pe youtube) , dupa cresterea de putere , avand suporti de cutie si motor STOCK nu mai puteam sa schimb din I in II la plecarile in forta. Asta se intampla deoarece tot ansamblul motor+ cutie torsiona atat de tare incat imi misca levierul din pozitie si imi era imposibil sa selectez a doua treapta de viteza.

Eu cred ca tu simti ceva similar, doar ca , avand niste suporti moi asta se traduce in trepidatiile simtite. inca o data ... asta cred eu :)

Link spre post

....... Eu cred ca tu simti ceva similar, doar ca , avand niste suporti moi asta se traduce in trepidatiile simtite. inca o data ... asta cred eu :)

Crezi nu crezi..... te astept cu rezultatele testului :yes: dureaza 5 minute :yes:

Link spre post

pai am dat drumul repede :) nu dau patinat ca imi omor singur de bunavoie ambreiajul.

la mine da in nas masina ... nu are destula putere sa o impinga de pe loc. da, sunt ceva trepidatii , dar sunt datorate baloanelor mari la roti , amortizoarelor moi , a suportilor de cutie si motor moi samd :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...