Sari la conținut

VAND Oglinzi Logan 2 cu semnalizare compatibile cu duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 59
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Scuze pentru raspunsul cu intarziere, am fost plecat cateva zile la tara si masina era noroita rau asa ca la intoarcere m-am conformat. Sper sa te edifice si sa te convinga ca merita. Repet lucrare ex

Posted Images

Problema e daca la deplasarea prin locuri "stramte", unde vrand-nevrand mai iei la rand oglinzile altora, vor rezista semnalizarile. :)

Eu n-am reusit niciodata sa iau oglinzile altora... si merg prin Bucale (cine circula in acest oras, stie cum sunt stradutele inguste)! Si mai exista si varianta pliatului (asta o fac si la astea fara semnalizare) caci, doar nu vreau sa mi le zgarii!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am mai luat oglinzile altora prin curti pe la diverse "institutii publice" unde se parcheaza destul de aiurea si nu ai spatiu suficient sa treci. Cel mai mult imi placea cu Loganul, care avea oglizile tari. :)

Iar de pliat nu o sa ma apuc sa merg cu ele pliate sa-i feresc pe cei care le lasa parcate aiurea cu ele nepliate :fear:

Link spre post

oglinzile sunt de origine,semnal se poate lua din uch sau dupa aripa,pentru prima pereche se face reducere,doar intrebati si ne intelegem ca doar suntem oamenii.Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie pe cos_myn86 sau 0762277990.

post-2409-0-17605500-1371237854_thumb.jpg

Link spre post
  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...