Sari la conținut

Postări Recomandate

Vand cric hidraulic de 3 tone, folosit o singura data (am schimbat rotile iarna -> vara la un Symbol).

Pret fix: 30 lei !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un mic feedback din partea mea ca am o bucata identica :)

Eu l-am luat din cora/carrefour cu 50-60 lei. L-am folosit odata la vechiul logan si inca odata recent la un alt logan.

Toata operatiunea merge super repede si usor fara de cricul standard al masinii dar din pacate pentru Duster nu este suficient de inalt si devine complet inutil asta fiind motivul pentru care al meu sta "parcat" in casa(cand mi-am luat Dusterul am pus si cricul hidraulic in masina in ideea ca la nevoie sa-l folosesc pe el in loc de cel al masinii doar ca acum vreo 2 saptamani cand am montat aparatorile de noroi pe fata si-am scos roatile am observat ca este prea scund).

Succes la vanzare.

Link spre post

@klaus, multumesc de feedback...L-am pus la vanzare pe acest forum , nu neaparat pt a fi folosit la un Duster (si eu m-am gandit ca e prea inalt Dusterul pt acest cric sau trebuie sa ii pui sub el o caramida, bucata de lemn etc.), dar m-am gandit ca poate vede anuntul cineva care mai are si o alta masina mai "joasa"...

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...