Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare,

Deoarece am avut de parcurs aprox 1200 km in perioada sarbatorilor Pascale, am zis sa imi fac calatoria mai comfortabila prin achizitia unui suport lombar pt scaunul sofer.

Vreau sa zic ca am platit 15 ron pe suportul din imaginea atasata si si-a facut treaba cu brio, e o diferenta uriasa de comfort la drum lung, nu am avut dureri de spate de nici un fel - cum aveam de altfel fara el cand conduceam mai mult de 3 ore ;-), deci recomand.

Acest produs il gasiti in supermarketuri de gen Carrefour, Real, Cora , etc...

suport_lombar.jpg

suport_lombar1.jpg

suport_lombar2.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am ceva asemanator, dar are si parte de sezut (ca sa nu mai friga vara scaunele de piele) :) Suportul lombar e foarte bun, comparabil cu cel al Loganului (caruia ii simtisem lipsa pana la achizitie). Luat din Selgros.

Link spre post
  • 2 months later...

Salutare,

Deoarece am avut de parcurs aprox 1200 km in perioada sarbatorilor Pascale, am zis sa imi fac calatoria mai comfortabila prin achizitia unui suport lombar pt scaunul sofer.

Vreau sa zic ca am platit 15 ron pe suportul din imaginea atasata si si-a facut treaba cu brio, e o diferenta uriasa de comfort la drum lung, nu am avut dureri de spate de nici un fel - cum aveam de altfel fara el cand conduceam mai mult de 3 ore ;-), deci recomand.

Acest produs il gasiti in supermarketuri de gen Carrefour, Real, Cora , etc...

post-2-0-91512400-1368011331_thumb.jpg

post-2-0-01535200-1368011336_thumb.jpg

post-2-0-77250200-1368011334_thumb.jpg

Este foarte bun. E 16 lei in REAL dar trebuie dupa o perioada inlocuit sau luat de la inceput doua si puse unul peste altul pentru ca se slabeste plasa si nu isi mai face functia. Oricum cel din Sensiblu e 50 de lei si nu e cu mult diferit.
Link spre post

Am 3 bucati luate din Sensiblu folosite pe niste scaune in casa si mi se par foarte bune pentru spate dar sunt aproape sigur ca nu merita diferenta fata de cele din Real/Cora,etc pentru ca se intampla acelasi lucru: dupa cateva luni se slabeste plasa si nu isi mai fac treaba cum trebuie.

Nu am incercat sa pun in masina dar voi face un test cat de curand pentru se apropie concediul in care am planificat un tur de aproximativ 2000 km prin tara.

Si daca tot a confirmat colegul Mihai ca se gasesc in Real o sa ma duc sa cumpar 1 de proba; oricum trebuie sa ajung in Real sa caut si o plasa pentru portbagaj, ceva de tinut 1 rucsac si-o sacosa cat de cat fixe ca m-am saturat sa se zbenguie in spate :)

Link spre post

eu am de doi ani acest tip de suport, sunt la al doilea,

dar apare o problema dupa un timp,

cadrul din sarma al suportului a rupt materialul textil cu care era acoperit si a inceput sa uzeze tapiteria scaunului si in cele din urma cred ca poate sa o si rupa,

eu l-am indepartat de o saptamana pentru ca a inceput sa mi se albeasca tapiteria in locul unde cadrul din sarma face contact cu scaunul, in partea stanga sus, mai ales,

ar trebui cumparat altul dar tot cred ca duce la uzura scaunului, este foarte dur acel cadru din sarma, preseaza pe spatarul scaunului si-l deformeza, dar asta dupa un timp...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...