Sari la conținut

Postări Recomandate

Hello:)

@adailton si @CristianD: Cand plecati vineri spre Zetea? Eu am un examen de la 14-16 si deci numai dupa 16 plec din Cluj. Ma intalnesc cu tata si fratele meu in Turda si dupa aceea o iau spre Tg Mures. Daca plecati si voi asa mai tz nu vreti sa mergem toti din Tg Mures?

Daca plecati mai repede, nu e nici o problema, dar ma gandeam ca poate plecati si voi mai tarziu:)

Salut,

Da, este o idee super buna. Te asteptam si mergem impreuna. Sa ne ti la curent cu orele.

Bafta la examen!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 466
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Duster diesel 4x4 - 15000 eur Sufa rezistenta - 20 eur Mirosul de cauciuc ars de dimineata dupa ce ai scos o masina din sant - de nepretuit!   S-a intamplat pe serpentina spre Predeal ieri dimine

Salutare,   Baieti, cred ca una dintre cele mai frumoase poze de grup.....ce mai o intalnire superba, camarazi adevarati, atmosfera placuta. De la stanga la dreapta, au evoluat titulari in echipa d

In sfarsit am reusit sa evadez cateva ore de pe asfalt sa-mi incerc noile upgrade-uri, pe teren. Diferenta de +6 cm la garda merita toti banii si toata osteneala cu modificarile. Masina trece fara emo

Posted Images

Salut. Pe care traseu mergeti la Zetea, prin Sovata sau Sighisoara. Mas alatura si eu grupului din Mures

Salut!,

Ar fi minunat sa plecam toata gasca din Mures si colegul de la Cluj-Napoca.

In principiu pe Sovata mergem, dar se poate modifica; nu este batut nimic in cuie.

Daca tu vrei sa vi cu noi, iar traseul va fi pe Sovata, este suficient sa ajungi pana in Balauseri, dar de asemena putem veni noi pana in Sighisoara; este aceiasi distanta.

Revin cu un raspuns.

Plecarea va fi dupa ora 17:00, in principiu.

Astept si parerea lui Tudor si a lui CristiD.

Link spre post

Salut!,

Ar fi minunat sa plecam toata gasca din Mures si colegul de la Cluj-Napoca.

In principiu pe Sovata mergem, dar se poate modifica; nu este batut nimic in cuie.

Daca tu vrei sa vi cu noi, iar traseul va fi pe Sovata, este suficient sa ajungi pana in Balauseri, dar de asemena putem veni noi pana in Sighisoara; este aceiasi distanta.

Revin cu un raspuns.

Plecarea va fi dupa ora 17:00, in principiu.

Astept si parerea lui Tudor si a lui CristiD.

Eu la 4 voi iesi din examen si voi pleca inspre Turda, unde ma voi intalni cu ai mei. De acolo intr-o ora sunt in Tg Mures. Deci numai in jur de 5:30-6:00 voi putea ajunge.

REPET: daca voi vreti sa plecati mai rapid, nu trebuie sa ma asteptati. Am propus sa mergem toti doar in ideea ca poate scapati si voi mai tarziu de la munca, si oricum cam asa a-ti pleca si voi.

Link spre post

<(dacian'

Din lipsa de talent sau poate din alt emotive pozele nu sunt nici pe departe la fel de spectaculoase ca realitatea verde.

Drumul este spre Lapusna cu deviere la dreapta dupa pepiniera de brazi)> mesaj din luna mai .

Pai cred ca-i drumul spre fosta cabana de vanatoare a lu, Ceasca si la capat de drum forestier sus pe la 1000 m a fost si o tabara scolara.

Am fost si eu pe acolo prin anii 80. :hairy:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...