Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 466
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Duster diesel 4x4 - 15000 eur Sufa rezistenta - 20 eur Mirosul de cauciuc ars de dimineata dupa ce ai scos o masina din sant - de nepretuit!   S-a intamplat pe serpentina spre Predeal ieri dimine

Salutare,   Baieti, cred ca una dintre cele mai frumoase poze de grup.....ce mai o intalnire superba, camarazi adevarati, atmosfera placuta. De la stanga la dreapta, au evoluat titulari in echipa d

In sfarsit am reusit sa evadez cateva ore de pe asfalt sa-mi incerc noile upgrade-uri, pe teren. Diferenta de +6 cm la garda merita toti banii si toata osteneala cu modificarile. Masina trece fara emo

Posted Images

Din pacate nu am mai intrat de ceva timp pe forum , dar si cu intarzierea asta iti urez La Multi Ani !!!

In alta ordine de idei, am vazut ca exista acele pulverizatoare de Lodgy, pe la 20 lei bucata. Acum clar nu merita sa ni se trimita, pentru ca transportul ar fi mai scump. Insa daca ne organizam macar cei din mures, poate ni se trimit vreo 10 buc, atunci / dusterist nu o luam la 20 lei, ci o luam probabil la 21-23 lei. Tot un pret bun, zic eu. Cine ar fi interesat ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate nu am mai intrat de ceva timp pe , dar si cu intarzierea asta iti urez La Multi Ani !!!

In alta ordine de idei, am vazut ca exista acele pulverizatoare de Lodgy, pe la 20 lei bucata. Acum clar nu merita sa ni se trimita, pentru ca transportul ar fi mai scump. Insa daca ne organizam macar cei din mures, poate ni se trimit vreo 10 buc, atunci / dusterist nu o luam la 20 lei, ci o luam probabil la 21-23 lei. Tot un pret bun, zic eu. Cine ar fi interesat ?

Eu.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...