Sari la conținut

Duster 1.5 DCI Laureate 4X4

Postări Recomandate

• 3 months later...
  • Răspunsuri 122
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asa vreme sa tot fie. Fericire maximă!

Dupa o mica si palpitanta aventura prin namolul de dupa atata ploaie, sotia si masina s-au murdarit "putin" )

Iata si o vedere de ansamblu. Imi place cum se vede stopul rosu in combinație cu franele rosii . Negru nu s-ar vedea deloc, iar galben nu ar fi decat o culoare in plus, deci mai aproape de kitsch

Posted Images

• 2 months later...

O mica parte dintr-un upgrade mai mare al sistemului audio. Este vorba despre 2 boxe Pioneer pe 3 cai de 17 cm diametru si 50 W RMS. Momentan nu se observa mare diferență la bass. Doar ca pot da playerul la un volum superior, in schimb omor boxele de pe spate. Fara insonorizare si amplificare nu prea se simte diferenta. Astept sa imi cumpar si pe spate, vedem atunci.

Cat despre montaj: am folosit niste şaibe cu cauciuc pe o parte pe post de distanțier. Le-am polizat putin intr-o parte ca sa incadreze perfect (vezi foto mai jos) si nu a fost nevoie sa modifc fața de usa sau sa o dau jos. Recunosc ca nu e cel mai profi montaj, dar pana la insonorizare asa vor rămâne. Pana atunci sper sa ma edific asupra inelelor din MDF ( am vazut mai multe modele si nu stiu de care, cum sa pun)post-2259-14357946494557_thumb.jpgpost-2259-14357946643161_thumb.jpgpost-2259-14357946775798_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Boxele vechi de 13 cm au un " acoperiş " de plastic acolo in interior. Ca sa pun acele inele trebuie sa tai acel acoperiș sau inele din MDF vin pe exteriorul lui? Daca trebuie sa tai acoperisul pun inele degeaba pt ca boxele pe 17 au suruburile de prindere mai spre interior si nu vor prinde inelul...pana nu vad unele montate greu imi voi da seama cum ar trebui puse. ..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...