Sari la conținut

Sistem audio Duster

Postări Recomandate

• 1 month later...
  • Răspunsuri 62
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ah..dula lupte seculare am reusit. Mulțumesc baieti. L-am scos mai întâi din stanga si apoi dreapta. Voi reveni cu impresii

Eu am eliminat cd player-ul din prima zi (l-am scos din bord cu doua shurubelnitze subtziri, le-am introdus prin cele doua gauri ale player-ului si apoi am trecut si la cealata parte) In locul lui am

Si pozele promise:

Posted Images

din câte văd Pioneer-ul e sistem DIN2, iar configurația consolei în Duster e pt sisteme DIN1, așa că din pcate nu prea e posibil. Doar dacă îți eviscerezi consola originală. Ceea ce nu se prea recomandă. Dar se găsesc sisteme DIN1 care au display-ul la fel de mare (ca și DIN2 prezentat în foto respectiv), cu un mecanism glisant și rotativ, mișcându-se afară și înapoi, și rotindu-se din orizontală în verticală și înapoi. Chiar și Pioneer are. Am văzut pe diferite pagini web.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru informatii.

Am ai cautat si eu si am gasit un alt model, tot Pioneer (MVH-8200BT) mult mai finut si care, zic eu, s-ar potrivi mai bine. Banuiesc ca acesta se poate monta fara probleme. Comenzile de pe volan vor functiona si la noul casetofon sper.

Casetofonul este cel din poza.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...