Sari la conținut

Deflectoare aer Dacia Duster

Postări Recomandate

Am montat si eu azi pe cele de la heko. Nu aveau pe stoc decat pe cele de pe fata, pentru cele de pe spate peste o luna-doua cica.

161 ron cu trasport. Nu mi se par chiar ieftine..... Deloc chiar.

Apoi lipiciul dubluadezivul de fapt e pus doar in 2 locuri... Sper sa tina in timp.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 29
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Diferența se poate observa doar în tunelele aerodinamice…

Deflectoarele de Duster, din cate tin eu minte, sunt aceleasi cu cele de Sandero. Tre' sa caut pe undeva hartiile si va spun

Ce treaba ar avea deflectoarele de aer cu zgomotul exterior? Daca vrei sa spui despre zgomotul geamului deschis, atunci raspunsul este afirmativ. Am eu si folie si deflectoare din 2010. Folie am doa

Poti sa faci o poza, doua ? eu m-am invartit acu vreo 2 luni prin targul ala vitan de la noi din bucuresti, nu stia nimeni care se potrivesc sigur la duster. Preturile eram tot cam la fel, in jur de 100, 150 fara factura. Aveau si la 50, da' perechea expusa ca model era deja sparta :))

Link spre post

Poti sa faci o poza, doua ? eu m-am invartit acu vreo 2 luni prin targul ala vitan de la noi din bucuresti, nu stia nimeni care se potrivesc sigur la duster. Preturile eram tot cam la fel, in jur de 100, 150 fara factura. Aveau si la 50, da' perechea expusa ca model era deja sparta :))

Eu le-am achizitionat pe astea si sunt multumit... sunt primele deflectoare ce le montez pe o masina deci, nu pot face comparatie... insa, asa la primele saptamani de utilizare mi se par ok atat ca si montaj cat si ca utilizare(ce e drept le-am pus pe masina mai mult pentru ca imi place cum ii sta cu ele :P ). Loc de mai bine este, insa potrivesc 100%... Ca si calitate vom vedea in timp... Ce pot sa mai spun este ca, am vazut pe un alt sau site, nu mai tin minte unde, unde baietii recomandau o firma ungureasca pentru deflectoare ca fiind peste heko... nu stiu, doar din citite...

Numai bine! Ciprian

Link spre post

salut sunt nou pe aici si la fel si dusterul al am de 4 luni,referitor la deflectoare sigur sunt cele de sandero socrul meu le are de 3 ani pe duste si chiar scria sandero pe ele numai ca poate gasiti prin targ ca la reprezentata acum vre-o 3 ani cand le-a luat erau vre-o 200ron,bafta tuturor sper ca v-am ajutat cu ceva:d

Link spre post
  • 1 year later...

Asa, m-a mancat putin undeva sa-mi pun asa ceva, nu-mi place ca nu pot sta cu geamul deschid cand ploua, si mi-am luat niste paravanturi, am gasit o super oferta, 100 lei fata si spate, la o firma de nu-i spun numele sa nu fie reclama.

In primul rand, nu are fituica aia cu instructiuni de montaj, deci daca are careva idee cum se monteaza, il rog sa-m zica si mie, ca am impresia ca-mi scapa ceva. P-orma mi-au venit la ele si niste cleme in forma de U, 6 la numar, de unde am dedus ca vin cate doua in fata si cate una in spate, dar situatia nu este foarte ferma cand misc geamurile.

Din ce am mai citit pe net, ar trebui sa fie si o banda adeziva pe marginea paravanturilor, dar la mine este doar pe muchia din spate o bucatica de maxim 2 centimetri. Din ce am dedus eu, clemele alea se baga intre cheder si paravanturi, cum ar veni inspre interiorul masinii, dupa ce am pozat paravanturile in usa, doar ca nici locul unde se baga nu este marcat. deci eu le-am pus la ochi, unde mi s-a parut mie ca ar lucra cel mai bine. Adica la cele din fata oarecum egal pe muchia orizontala, iar la cele din spate acolo unde calca banda adeziva.

Trebuia sa am mai multe cleme, trebuia sa am si banda aia adeziva pe toata lungimea ? trebuia sa iau alt model, trebuia sa nu iau deloc ? :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...