Sari la conținut

Dusterul meu in imagini

Postări Recomandate

Pozitia 1 o folosesti pe timp de ceata, ninge abundent, ploua torential.

In momentul in care te ajunge cineva din urma treci de pe pozitia 2 pe 1, ca sa nu il jenezi pe cel din spate cu lampa de ceata (acel rosu puternic de care spui), macar din bun simt.

Daca ar fi lumini de zi, consider ca, s-ar aprinde in acelasi timp cu luminile de intalnire.

Off topic: O cunostinta a patit-o in Ungaria cu o Skoda Octavia, in momentul in care aprindea farurile se aprindeau si proiectoarele si a scapat cu greu sa nu fie amendat. El avea 2 becuri in proiectoare: 1 pt ceata, 1 ca lumina de zi. Dupa ce a revenit, s-a dus la reprezentanta si au anulat aprinderea becurilor cu lumina de zi din proiectoare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 955
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Și prima mea ieșire din țară.... Bulgaria!!!   Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk    

In padurea bavareza 04 01 2015

Sa ma laud si eu cu achizitia mea care astazi a implinit o saptamana  

Posted Images

nu comentez de posibilotatea de a le sparde datorita diferentei de temperatura...ai dreptate aici ca se poate intampla...

dar in rest hai sa o luam logic..daca aceste faruri pot fi folosite numai pe ceata, atunci cand vor fi folosite pe pozitia 1?, deoarece pe ceata este necesara folosirea lor pe pozitia 2, nu am dreptate?de ce este creata pozitia 1 degeaba atunci?

stiu ca atunci cand mi-am luat permisul, adica de 4 ani am intrebat si mi s-a spus clar ca folosirea lor cu becul aprins intens pe spate e ilegala daca nu e ceata, in rest nu...

plus ca de cate ori am circulat cu ele nu s-a legat nimeni de ele, inclusiv cand am fost oprit pentru radar in oras eram cu ele aprinse si nu a zis nimica....nu am patit cu dusterul, dar cu loganul tot asa umblam inainte...

chiar nu vreau sa ma contrazic dar eu zic ca asta e parerea mea....nu ma suparati pe mine:)

ascult si alte pareri ca doar deaia e formum, sa dicutam:)

Daca vrei s-o iei logic, nu te impiedic, dar te sfatuiesc ca primul pas al logicii sa fie citirea manualului. Asa vei observa cum se numesc acele faruri care se aprind pe pozitia 1 a inelului inferior din blocul de lumini. Dupa care sa iei legislatia rutiera si sa vezi ce scrie acolo vis-a-vis de circulatie pe drumurile publice cu luminile de intalnire, nu cu luminile de ceata.

Cand ti-ai luat permisul, scoala ta de soferi trebuia sa-ti faca si un curs de legislatie rutiera, nu doar sa-ti zica cu care bec se merge aprins si cu care nu.

De cate ori ai circulat cu ele aprinse nu s-a luat de tine nici un politist. La asta nu te contrazic, caci multi de pe-aici au circulat cu ele aprinse si nu le-a zis nimeni nimic (printre care si eu), dar totodata mai sunt si multi altii care au si patit-o (sa ia amenda ca au circulat cu proiectoarele aprinse).

Nu se supara nimeni pe tine!!! Si, te rog, sa nu te superi nici tu pe noi! Nu incercam decat sa-ti explicam ca ceea ce tu sustii este gresit si iti poate aduce o amenda (poate ca asta-i snigurul motiv pt care incercam sa-ti explicam: NU TE DORIM PRINTRE CEI AMENDATI!).

zerookool, de unde esti din alba:D? poate ne intalnim odata la o poveste:)

Vedeti ca printre noi se mai regaseste si @galba, care este tot din Alba Iulia. Si cu el va puteti intalni si poate va poate spune mai multe despre ce-a trait in Intalnirile Nationale la care a participat si el.

Toate cele bune!

Link spre post

@danielcojocar....Mersi de stat....voi fi mai atent de acuma:) Si stai linistit ca nu am de ce sa ma supar, doar e forum , ca sa discutam despre una si alta, chiar daca mai apar contraziceri.

Am sa incerc sa dau si de @galba si poate ne strangem si noi sa mai povestim. Si sper ca ne vedem la urmatoarea intalnire, ca acuma imi pare rau ca am ratatat-o, dar nu aveam ce face:(

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...