Sari la conținut

Ciprian1503

Members
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ciprian1503

  1. Salutare, Tija pentru schimbarea pozitiei ventilatiei aerului la fata,picioare,fata si picioare s-a rupt si ce credeti? Trebuie inlocuit tot blocul de climatizare. A mai patit cineva asta?
  2. Salutare, Am primit din nou acest mesaj ,,Verifica sistem antipoluare'' a 3 a oara si a 2 a oara in ultimele 2 luni. O voi duce din nou in service. Care ar putea fi cauza?
  3. Salutare, Nu am gasit aceasta scurgere de condens buclucasa.
  4. Vorbim despre un Duster din 2018. 1. Ok. 2. Ok. 3. Ok. Fiind din 2018 se incadreaza la ph3 (II), astfel am capacul detasabil. 4. Cu extragerea aerului din exterior, nu cu recircularea lui in interior, corect?
  5. 1. Scot filtru de habitaclu 2. Bag spuma cu pistolul. Ce cantitate? Bag cu furtunul? 3. Pun capacul la loc pe care l-am scos initial. Cand il scot, trebuie sa il rup? 4. O sa las AC-ul sa porneasca sa gasesc acea teava de condens. Ce cantitate pulverizez pe aceasta teava?
  6. Va salut, Am luat un spray pentru curatarea de bacterii si reimprospatarea sistemului de ventilatie. Acesta se aplica pe admisie. Unde este admisia? Pe grila de la cele 4 ventilatoare?
  7. Ei spun ca e din cauza solutiilor folosite la spalatorie si ca ... nu intra in garantie. Cum pot sa dovedesc ca nu spalatoriile sunt cauza?
  8. Am un Duster 2018 la care stratul de zinc a inceput sa se ia de pe jante. Intra in coditiile de garantie de schimbare sau reconditionare?
  9. Rectific. Pompa. Am fost in reprezentanta si mi-a schimbat. Evident, gratis. Multumesc! @ISZY56 . Nu ma regasesc in niciuna dintre descriile tale.
  10. Am incercat si cu alte telefoane. Am fost si in reprezentanta si nu i-au dat de cap.
  11. M-a lasat ambreiajul la 53 000 km. Cum imi dau seama daca e din cauza mea sau din uzura ei?
  12. Am cumparat o husa de volan din aceea care se coase. Nu se incadreaza pe volan sau nu reusesc eu. De ce? De asemenea, Ce tip de aspirator auto recomandati? Aspirator pentru curăţarea chimică, acest lucru însemnând îndepărtarea prafului şi a altor particule mici. Aspirator cu curăţare umedă, având o funcţie de colectare cu fluide, astfel încât apa poate fi utilizată în siguranţă pentru curăţarea interiorului maşinii. Aspirator universal, funcţional cu ambele tipuri de curăţare. Aspirator cu filtru Hepa, capabil să elimine diferitele substanţe
  13. Bleaga, dar consumul scade cu 0-3-0,4 l/100 km.
  14. Este ok daca mergi in 90 % din timp numai in modul eco?
  15. Cum se numesc jantele din fabrica de la Duster pe 17?
  16. Va cumparati anvelopele cu tot cu jante? Cred ca e mai avantajos sa cumperi doar anvelopele. Mai mult de 3 sezoane nu le tii. Asta inseamna 6 schimburi in care iti pui/dai jos jantele de vara pe anvelopele de iarna/vara.
  17. La mine nu se conecteaza la bluetooth decat la foarte putine telefoane. 2/10 sa zic asa. Care ar fi problema?
  18. Nu am gasit un topic in care sa postez. Care sunt recomandarile pe care le aveti in ceea ce priveste imbunatatirea Dusterului? Eu le am asa: 1. Huse scaune 2. Cotiera din fabrica a venit prea inalta. Acum e montata mai jos si numai bine, pot sa schimb usor vitezele fara sa iau mana de pe cotiera. 3. Husa volan 4. Folie faruri (vreau sa nu se matuiasca repede). E recomandata? 5. Senzor parcare 6. Stergatoare mai mari. Gasesc? 7. Cum vin se pare scaunul soferului? Pe mine ma doare spatele de la el, chiar rau!! Cum conduc alta masina o saptamana, imi re
  19. O sa o duc la o verificare intr-un alt service.
  20. Da, am verficat presiunea din roti. 2,2 la toate. O sa imi iau unele de iarna in noiembrie.
  21. Ce parere aveti de anvelopele cu care vine masina? Continental Cross. Sunt dezastruoase. Imi aluneca si in parcare. Cand da o zapada la 30-40/ h fuge de spate. Incredibil.
×
×
  • Creează nouă...