Sari la conținut

Ursu120

Members
 • Număr conținut

  59
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  6

Orice postat de Ursu120

 1. da, dar nu ii pot trimite mesaje aici ... alt mod de a-l contacta?
 2. Salutare. stiti pe cineva care poate activa funcții pe un duster 2018 prestige si aici ma refer la cornering, temperatura pe CB, activare pornire automata ștergătoarelor si update medianav ... eventual si un cost estimativ in Bucuresti. multumesc!
 3. Cum se instalează corneringul si senzorul de ploaie? ma interesează si pe mine
 4. Salutare, ma bate gândul sa schimb filtru aer si cel de habitaclu, pentru al meu duster 4x4, 1.5 dCi, 2018, fără adblue. Ma ajuta cineva cu un cod, link, ceva? multumesc anticipat!
 5. Salutare! as vrea sa îmbunătățesc un pic Dusterul din dotare, cât l-oi mai tine, si ma gândeam la o banda led in portbagaj. Îmi puteți recomanda un service serios in bucuresti care montează așa ceva si ce fel de banda sa folosesc? Totodata, am văzut la alte mărci ca au montat kitul l3d in portiera care se aprind la deschiderea ușilor. M-ar tenta si asta. Aștept recomandările voastre! regards!
 6. Ursu120

  Duster One

  Salut, Din câte am verificat eu, adică mers cu doua dustere prestige, model 2019, 4x4 1.5 dCi, de la munca, si astea au sirenaj, nu atât de pronunțat ca al meu, dar au. Nu știu dacă se va accentua in timp. La al meu parca s-a mai accentuat sirenajul.
 7. Scuze .... nu citisem prima postare .... intr-adevăr nu e vorba de sirenaj transmisie ... un moderator poate șterge postul meu sa nu creeze confuzie.
 8. Sirenaj transmisie ... mergi la postul meu dusterone si afli cauza si rezolvarea. succes!
 9. Prima revizie Duster 2018 (4x4, 1.5 dCi, diesel), 16.000 km, înlocuit filtre (toate) plus ulei = 1.058 lei, durata 2 ore. mult, puțin .... asta e!
 10. Nu iti recunoaste intotdeauna vocea .... plus viteza de procesare a medianavului este foarte lenta. Plus ca din cate imi amintesc, trebuia sa dai accept inclusiv pe tuch screen, caz in care este total inutil, din punctul meu de vedere. Un moft frumos ...
 11. Am încercat eu cu un iPhone x ... a mers. A mers atât de prost încât am ajuns la concluzia ca nu merita sa îmi schimb telefonul (samsung) doar pentru un moft. regards!
 12. Ștef .. legile le cunoaștem bre si încă bine ....i-o nu-s plătit sa aflu cine a greșit ... si cât de izolata este .... au Audit pentru asta ....
 13. Clarifica si cu data de la care începe sa curgă garanția .... zic eu
 14. Salut. vezi dacă suma plătită la dealer la sfârșitul perioadei contractuale este similară cu cea plătită la banca. aceeasi analiza am facut_o si eu in Decembrie iar decizia a fost sa fac credit ... era net mai avantajos. succes.
 15. Dan ... îmi pare rău pentru ce ai pățit tu ... știu cum este si eu am trecut prin asta cu Dusterul meu ... Din punctul meu de vedere soluția e simpla .... scris la vocea clientului in care precizezi c averi răspunsul in scris apoi, pută 30 de zile, timp in care probabil ca nu vor remedia problema petiție la ANPC. O alta “ greșeală” a Dacia cu care sunt in “lucru” acum ... pe lângă multele sesizate si descrise la postul meu (sirenaj cutie viteze schimbat cutia de 2 ori, covorase, trusa medicală etc) e următoarea: am intrat in posesia mașinii fizic pe 5 Ianuarie 2018, in secțiunea myduster
 16. Stai liniștit .... e normal .... este cauzată de diferența de temperatura dintre interior si exterior coroborat cu direcționarea jetului de aer pe parbriz ....
 17. Nu este o noutate ... de aproximativ 2 saptamani am schimbat a doua cutie de viteze la duster (prima la 5000 si a doua la 8500 km, cauza fluierat puternic = sirenaj transmisie) ocazie cu care mi a fost resetat/resoftat medianavul cu urmatoarele modificari: eliminat consum total in modul eco pe medianav, si, spun ei, eliminarea bug-ului cu blocarea butoanelor de pe volan. E drept ca masina a stat in soare (36 gradeafisat pe bord) cm doua zile ...iar problema a disparut. Deci din punctul meu de vedere, pana acum serviceul a rezolvat problema blocarii butoanelor/CB. sirenajul ramane!
 18. Rulment, transmisie (cutie de viteze, cutie de transfer) .... oricare ar fi mergi in service!
 19. Citește forumul si mai ales ale celor care ua cumpărat deja noul duster, încearcă sa elimini subiectivismul celor ce scriu .... si ia decizi ani cunoștința de cauza ... vezi ca unele postări de prezentare in special de pe YouTube au tendința sa treacă sub tăcere sau nu au descoperit încă “mici nonconformitati” pe care, dacă ai ghinion le poți întâlni tu .... dar poate nu ai ghinion ... singurul răspuns pe care trebuie sa il iei in seama este ...INFORMEAZĂ-TE ÎNAINTE!
 20. Trebuie verificat mai întâi dacă fenomenul se petrece in același loc (unde este parcata mașina) pentru ca telecomanda poate fi interferata de alte echipamente electronice prezente in zona (camere de luat vederi, amplificatoare tv, porți cu telecomanda etc). abia apoi, după ce este eliminată aceasta posibila cauza trebuie verificat dacă toți senzorii de prezenta a uși.or deschise funcționează normal ... si ultimul telecomanda, dacă emițătorul funcționează in parametrii ... Ca sa poți oferi un suport adecvat service-ului si astfel sa împiedici ridicatul lor din umeri încearcă sa elimin
 21. Ursu120

  Duster One

  Zgomot normal, da ... accept .... cand te scoate din masina fluieratul .... nu stiu ce sa zic .... Cert e ca pana acum e cea mai proasta decizie achizita Dusterului.
 22. Ursu120

  Duster One

  Ceea ce e ciudat e ca citind pe mai multe forumuri am observat ca unii apreciază ca sirenajul nu ar fi datorită doar cutiei de viteze ci si cutiei de transmisie .... voi încerca sa vorbesc cu cei din service. chiar dacă nu ar putea fi o problema tehnica in viitor, problema de disconfort major rămâne .... iau din ce in ce mai mult in calcul un test autorizat pe banii mei ...
 23. Ursu120

  Duster One

  8900 km .... schimbat a doua cutie de viteze in service ..... sirenajul persista .... sunt încă in analiza ....
 24. Schimbarea componentelor la dacia (cred ca e valabil la orice marca) nu se va realiza niciodata din proprie initiativa din grija pentru clienti ... ci doar fortati de plangeri in scris atat la ei cat si la institutiile abilitate sa verifice. Pentru cei ce nu cred asta ..... cautati pe RAPEX .... www.ec.europe.eu/consumers/consumers_safety/safety_products/rapex/alerts/repository/content/pages/rapex/index_en.htm
 25. Indiferent de decizie, trebuie luata in cunostinta de cauza .... vezi postul meu de la duster one ... citeste intai si apoi decide. Nimeni nu iti poate spune ce sa faci.
×
×
 • Creează nouă...