Sari la conținut

Cod timonerie duster ph3 1.5 blue dci 4WD

Postări Recomandate

Salutare! 

Am devenit de curand posesorul unui Duster ph3 1.5 blue dci 4wd. Din pacate are mai multe probleme pe care trebuie sa le rezolv inainte de a ma putea bucura 100% de el.

Prima problema este timoneria, care `agata` bine de tot si nu revine nici batuta la punctul mort. Din pacate, fiind 2021 ca an, am mari probleme cu gasitul pieselor, si selectarea masinii pe site-urile de profil. In cazul timoneriei, eu am gasit un cod, iar cei de la pieseautoarges imi dau pe vin-ului un cod de 1.3 tce. 

Ma puteti va rog ajuta cu un cod pt timoneria aceasta?

Masina in cauza : 2021(februarie) 1.5 blue dci 4wd VIN: VF1HJD40566899816

Multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa este, imi cer scuze. Eu gasisem pe partsouq 349017345R(renault duster II , HMAD, motor KNK874 si cutie TL8), dar pieseautoarges au spus ca nu este compatibil ce am gasit eu. Conform VIN ei spun ca 341015710R este codul corect, lucru de care ma indoiesc. I-am rugat sa si verifice, dar tot nu ii cred.

Motorul meu este K9K 878 care nu apare pe nicaieri la anul 2021 cand incerc sa introduc masina, si de aceea nu stiu daca sa ma bazez sau nu pe ce gasesc, gen cam aceeasi masina, dar alt motor. Inclusiv la pieseautoarges nu sunt recunoscute vin-urile peste 2020, si pe alte site-uri romanesti de piese este de negasit ba anul, ba motorul etc. 

Link spre post

De acord :) Problema este ca nu stiu daca eu am gasit codul corect sau nu :( Poti sa confirmi tu Gil26? Multumesc!

Editat de apasaciu
Link spre post

Multumesc! Cred ca e fara 5 inainte de R :) cu 5 nu gasesc pe nicaieri nimic. Legat de nr. de km, am vazut pe aici pe forum ca au fost si masini cu putini km care au avut problema asta. Masina asta a si avut perioade in care a cam stat.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...