Sari la conținut

Postări Recomandate

• 3 months later...
  • Răspunsuri 46
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vand sisteme Cruise control Tempomat pentru Duster. pretule e de 265 euro, garantia e de 3 ani fara limita de kilometraj.   Late Edit: date de contact: YM comfort.auto sau astept intrebari dire

Hmm…interesant!

Posted Images

am intampinat probleme la instalrea pe un duster de 107CP dar in maxim 2 saptamani speram sa avem disponibila si aceasta varianta.

variantele pe OBD, adica la care nu trebuie desfacut bordul pentru a lega fir la senzorul de viteza, merg doar pe duster 4x4

la cele care nu sunt 4x4 nu putem citi informatiile necesare pe de pe CAN pe OBD.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am intampinat probleme la instalrea pe un duster de 107CP dar in maxim 2 saptamani speram sa avem disponibila si aceasta varianta.

post-92-0-03883800-1343221421_thumb.jpg

am facut o poza cu telefonul e de calitate cam proasta dar sigur o sa intelegeti despre care teava e vorba

se simte bara caldura emanata, cand merge ac-ul! la piciorul drept e mai caldutz! nush daca am putea sa punem ceva sa le izolam termic!

Link spre post
  • 2 months later...

si eu sunt interesat de asa ceva, insa sunt putin derutat; au afisat unii niste foto cu un duster in probe, care avea dispozitive de genul asta, asa cum se gasesc pe noile modele dacia, tempomate, eco...., si ma gandesc eu, daca ei, cei de la dacia, fac anumite teste cu aceste dispozitive, inseamna ca nu e chiar asa de simplu de adaugat; cred ca pot aparea anumite erori in functionare, nu zic ca nu merge, dar sunt si surprize care pot sa apara, ca nu mai faceau cei de la dacia atatea teste, cu noile dispozitive, pe care vor sa le puna si pe duster, cred; mai e vorba si de siguranta noastra......

Link spre post
  • 3 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...