Sari la conținut

Postări Recomandate

• 5 months later...
  • Răspunsuri 46
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Vand sisteme Cruise control Tempomat pentru Duster. pretule e de 265 euro, garantia e de 3 ani fara limita de kilometraj.   Late Edit: date de contact: YM comfort.auto sau astept intrebari dire

Hmm…interesant!

Posted Images

In perioada 4-8 Aprilie 2012 va asteptam la standul ComfortAuto.ro (A17) din cadrul SIAMB 2012. Piata Constitutiei, intre orele 10:00-20:00. Pentru ca se apropie cu pasi repezi vacanta de vara, va asteptam la salon cu o oferta irefutabila!

Nu rata sansa pentru confortul unei vacante perfecte si vino acum si ia-ti reducerea!

Va asteptam!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
In perioada 4-8 Aprilie 2012 va asteptam la standul ComfortAuto.ro (A17) din cadrul SIAMB 2012. Piata Constitutiei, intre orele 10:00-20:00. Pentru ca se apropie cu pasi repezi vacanta de vara, va asteptam la salon cu o oferta irefutabila!

Nu rata sansa pentru confortul unei vacante perfecte si vino acum si ia-ti reducerea!

Va asteptam!

pt cei care vin chititi pe ceva "PARTNERSHIP" la ce v-ati gandit? Ne spuneti la SIAMB 2012?

Link spre post
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Ieri am montat Cruise Control pe un duster benzinar. si am intampinat o problema constructiva a masinii.

pe langa pedala de acceleratie(in dreapta) trece o teava fierbinte(o fi de la clima?) de m-am ars la mana. aveti grija sa nu va ardeti pantofii

Link spre post
  • 3 weeks later...

am intampinat probleme la instalrea pe un duster de 107CP dar in maxim 2 saptamani speram sa avem disponibila si aceasta varianta.

post-92-0-03883800-1343221421_thumb.jpg

am facut o poza cu telefonul e de calitate cam proasta dar sigur o sa intelegeti despre care teava e vorba

post-92-0-54422400-1343221589_thumb.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...