Sari la conținut

Pamant intarit sub sasiu

Postări Recomandate

Salutare 

Nu as vrea sa fac o poveste din problema mea , pe scurt este cam asa :

Am cumparat un Duster 2019 4x4 Diesel anul acesta , am vizionat mai multe , dar acesta pur si simplu mi-a placut cum se auzea motorul . Nu stiu daca este un motiv destul de bun pentru altii dar pe mine m-a convins . Nu m-am dus s-o pun pe un elevator , si cum spune fratele meu - "fiecare masina are gasculita ei " , m-am procopsit cu ea . Am fost sa-i fac revizia iar tipii de la service-ul respectiv mi-au spus ca are pamant in zona cutiei , motorului si casetei ( intre timp am observat ca are si o bataie in partea dreapta ) . M-am dus la un alt service , unde mi-au rezolvat , partial , bataia - schimband 2 bielete antiruliu si un cap de bara , au incercat cat au putut sa dea pamantul jos (pe alocuri fiind imposibil , pamantul semanand deja cu cimentul intarit ) . Mi-am asumat luand o masina SH - revizie , eventuale piese si alte chestii pe care obligatoriu trebuie sa le faci , dar la faza cu atat pamant , care aproape era pana spre filtrul de polen , nu m-am asteptat . 

Acum intrebare : Ma poate ajuta cineva sa-mi rezolv problema si sa dau pamantul acela jos ? Am incarcat si ceva poze cu pamantul . Probabil trebuie dat cadrul motor jos , din cate mi s-a spus pentru o curatare eficienta 

Va multumesc anticipat 

IMG-20241203-WA0006.jpg

IMG-20241203-WA0005.jpg

IMG-20241203-WA0007.jpg

IMG-20241203-WA0008.jpg

IMG-20241203-WA0003.jpg

IMG-20241203-WA0004.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...