Sari la conținut

Vibratii in portiere

Postări Recomandate

nu stiu cum sa expilc mai bine aceste vibrati in poritiera fata stinga o am in permanenta in timpul mersului e ca o vibratie metalica cei din service au spus ca fabrica ar sti despre vibrati si au gasit o solutie in ale rezolva mai multe nu stiu.dupa ce se rezolva problema am sa dau mai multe detali

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mie unul nu-mi este decat sa nu fie o problema structurala a portierei (balamale sau pozitionarea ei pe cadru dezechilibrata). De aceea detaliile imi erau utile, caci la urma urmei si eu am diverse materiale in portiera, doar ca atunci cand apar sunete cu care nu sunt familiarizat incep sa devin paranoic pana la identificarea cauzei si efectului :frantics:

Link spre post

problema este mostenita de la logan unde erau aceleasi vibratii;

tine de proiectarea `structurala` franco-romana;

m-am obisnuit cu ele;

pana la urma au si ele farmecul lor, este ca un fel de sunet specific si unic in acelasi timp.

se trateaza cu muzica, radio sau mp3.

Link spre post

Si pe mine ma seaca aceste scartzaieli si la cat am alergat pe offroad la mine scartzaie toate 4 usile, deja la cea mai mica gropitza aud scartzitu ala scarbos. O sa ma duc la service sa faca ce or face, nu stiu sa vb cu fabrica sa desfaca fetele de usi ca imi bag picioru in ele de usi de kkt proiectate ca draq

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...