Sari la conținut

forumduster.ro cauta ORGANIZATORI REGIONALI!

Postări Recomandate

Dragi membrii,

Deoarece ne dorim sa dezvoltam aceasta comunitate a Dusteristilor si sa fim cat mai multi la fiecare iesire avem nevoie ajutorul vostru, mai exact sa avem comunitati in fiecare zona/regiune/oras a/al tarii.

In acest fel putem sa ne organizam in diverse actiuni mult mai usor.

Pentru inceput, pe site au fost deschise , in cadrul sectiunii Intalniri & evenimente cateva subforumuri pt cele mai importante orase, asta nu inseamna ca orasele care nu se regasesc in lista nu vor avea sectiuni similare.

In cadrul acestor sectiuni se vor desemna MODERATORI ce vor organiza si administra evenimentele locale precum si discutii ce se rezuma la zona respectiva.

Regulament:

1.Alegerea ORGANIZATORULUI REGIONAL si infiintarea comunitatii locale

-de preferat este sa veniti cu o propunere si sa va exprimati interesul

-sa fiti posesor de Duster

-deasemenea de preferat sa aveti deja prieteni sau sa gasiti pe forum posesori de duster din regiune / oras

-alegerea se va face prin vot public

2. Rolul dvs. :

-sa va implicati in dezvoltarea pe plan local a comunitatii: sa gasiti posesori de DUSTERE din regiune, sa organizati intalniri locale, sa initiati discutii.

-sa fiti activi pe forum si mai ales in sectiunea dvs, pe care o administrati

3.Reguli

-odata cu calitatea de ORGANIZATOR REGIONAL, va revine si calitatea de MODERATOR pe forum . Moderatorul are privilegii administrative asupra topicurilor, postarilor si a membrilor din sectiunea respectiva. Pt detalii tehnice vom discuta pe privat.

Asadar incepand de astazi astept propuneri.

Va rog sa postati aici propunerile, deasemenea postati aici orice sugestie sau nelamurire.

Pt vot voi deschide topicuri dedicate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 months later...

Eu as participa, dar sunt plecat din tara pana in Decembrie:(

Din Decembrie voi fi back...abia astept sa ma dau din nou cu Dusterutul, pe zapada sper:)

@TudorAB07XWZ... a trecut decembrie si am vazut, cu mare placere la Rau Sadului, ca te-ai intors... Incerci sa te implici pentru zona ta?

Link spre post

@danielcojocar....da, as vrea sa ma implic, atata cat imi permite timpul, dar m-as implica...din ce am vazut nu sunt la fel de multi forumisti pe aici (ca si in Bucuresti) insa am putea incerca sa strangem. S-a vazut si la SIbiu ca din Ardeal nu am fost in numar foarte mare, kit ca a fost aproape de noi.

Eu zic ca primul lucru ce ar trebui ar fi sa face reclama forumului, sa facem ceva pliante si sa avem fiecare(din cei care doresc) la noi/in masina cateva, iar in momentul in care trecem pe langa un Duster sa lasam in parbriz pliantul. Asa cred ca am putea sa ne strangem mai multi, daca avem noroc.

Voi incerca sa gasesc unele propuneri de iesiri cu cei din zona. Ramen sa vad daca se vor gasi doritori.

Cum altfel as putea sa ma implic? Ai vreo propunere care sa ma ajute?:)

Link spre post

Din cate am vazut sunt ceva persoane prin Sibiu, Alba, Cluj care, sunt convins ca vor incepe sa raspunda la propuneri de intalniri locale.

Dupa cum spune si Topicul impreuna cu cei din zona puteti sa propuneti si sa va intalniti in zona voastra.

Nici comunitatea din Bucuresti nu a fost mare la inceputuri dar, incetul cu incetul cu marea implicare a lui @dusty2010, a crescut si va mai creste. Toata treaba e sa se implice cineva si se va dezvolta intreaga comunitate.

Din cate am vazut si @droopy e din zona si puteti sa "luptati" in doi.

Link spre post

OK... voi lua legatura cu @droopy si trebuie sa gasim ceva propuneri interesante pentru iesiri si plimbat "prafoasele" pe unde le place mai mult:) Eventual si cu @galba, ca banuiesc ca si el ar fi interesat:) Si dupa ce gasim ceva sa vedem cati doritori putem strange.

Link spre post

Important este sa va intalniti si sa va cunoasteti, puteti aborda si un deal din parc daca pot sa zic asa, ca usor usor o sa treceti la mai multe actiuni. Multi privesc cu reticenta iesirile tocmai din cauza ca au impresia ca vor face offroad extrem.

Dupa ce ies prima oara in traseu vor mai mult :-), cum defapt a experimentat fiecare dintre noi cred...

Ca veni vorba de promovare, da, o sa facem niste flyere si vor fi distribuite pe regiuni.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...