Sari la conținut

Duster 1.3 TCE pierdere antigel

Postări Recomandate

• 2 months later...

In urma cu aproximativ 2 saptamani am preluat masina de la Dacoserv cu racitorul de ulei schimbat impreuna cu ceva conducte de racire schimbate.

Am mers cu masina aprox 300-500 km de la momentul respectiv si de acum 2 zile masina este plina de erori si are momente dese cand indiferent cat de tare apas pedala de acceleratie masina nu trage.

Erorile aparute sunt:

-verifica injectia

-verifica ESC

-verifica asist plecare din rampa

-verifica sistem antipoluare

-verifica sistem start&stop.

De mentionat ca in cei 300-500 km masina a continuat sa bage ulei in vasul de antigel cam de aproximativ 1.5-2 degete (raspunsul reprezentantei fiind acela ca e normal deoarece nu s-a reusit curatarea tuturor traseelor).

Orice recomandare/sugestie din partea voastra este mai mult decat binevenita.

O zi frumoasa,

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este deja a treia oara cand merg si singura interventie care se executa este aceea de spalare a vasului de expansiune si apoi umplerea cu antigel a acestuia.

Masina am preluat-o la inceputul lunii August intre timp am parcurs aproximativ 400-500 km. A doua interventie a fost in data de 18 August cand s-a constatat prezenta uleiul in vasul de antigel aprox 2 degete, iar a treia interventie a fost astazi de dimineata cand s-a constatat prezenta din nou a uleiului in vasul de expansiune plsu erori legate de ESC / sistem antipoluare / injectie care ar avea legatura cu tija de pilotare turbo.

De fiecare data s-a procedat asa cum am spus mai sus la spalarea vasului de antigel si umplerea lui cu aprox 1 litru de antigel.

Link spre post

Dacă nu le faci reclamație nu o sa rezolvi!Ceva s.a intamplat acolo de ai problemele astea.Colegul @noniniculescu și.a rezolvat un caz doar cu scandal..

Link spre post

Am ridicat o sesizare la Vocea clietului si am solicitat un raspuns din partea departamentului tehnic. Raspunsul service-ului a fost ca nu prea au cum sa curete absolut toate locurile prin care circula lichidul de racire si de asta se intampla sa mai vina in vas ulei. Intre timp astept sa soseasca tija pilotare turbo pentru a fi schimbata.

Ar exista o posibila legatura intre problema initiala legata de ulei in antigel si aceasta noua problema legata de tija pilotare turbo?

Link spre post
Acum 8 ore, mihai20005 a spus:

In urma cu aproximativ 2 saptamani am preluat masina de la Dacoserv cu racitorul de ulei schimbat impreuna cu ceva conducte de racire schimbate.

Am mers cu masina aprox 300-500 km de la momentul respectiv si de acum 2 zile masina este plina de erori si are momente dese cand indiferent cat de tare apas pedala de acceleratie masina nu trage.

Erorile aparute sunt:

-verifica injectia

-verifica ESC

-verifica asist plecare din rampa

-verifica sistem antipoluare

-verifica sistem start&stop.

De mentionat ca in cei 300-500 km masina a continuat sa bage ulei in vasul de antigel cam de aproximativ 1.5-2 degete (raspunsul reprezentantei fiind acela ca e normal deoarece nu s-a reusit curatarea tuturor traseelor).

Orice recomandare/sugestie din partea voastra este mai mult decat binevenita.

O zi frumoasa,

Motor compromis.

Ori dadeau jos absolut tot si se apucau de curatat, ca mai apoi sa vada de unde vine antigelul si sa se apuce de reparat, ori calea simpla - inlocuirea completa a blocului motor, inclusiv traseul de racire si a subansamblelor conexe.

Mi se pare ca ei joaca la doua capete prin simplul fapt ca se asteapta sa moara motorul; ca o sa pice in garantie si o sa-l schimbe Dacia pe banii lor sau o sa fie in afara garantiei si costurile vor fi doar ale tale, e acelasi lucru pentru reprezentanta.

Eu unul nu as mai ridica masina din reprezentanta fara a sti ca s-a schimbat tot blocul motor.

Link spre post

Reprezentanta se apara si imi spune ca ei au schimbat ceea ce li s-a spus de catre producator (sau unde au transmis ei problema) si ca nu pot schimba altceva pe garantie daca nu au acordul producatorului. Orice alte hint-uri sunt binevenite.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...