Sari la conținut

Tip can bus Duster II

Postări Recomandate

La 09.04.2022 la 10:07, fratello a spus:

Așa zisul decodor pare a fi doar un adaptor de comenzi volan.Este o mica cutiuță maroniu transparenta pe care scrie Renault Dacia și niște cifre. Cutiuța am cuplat o la mănunchiul de cabluri adaptoare cu care a venit navigația. Însă în afara de comenzi volan nu merge nimik:nu vede o tensiune de alimentare , nu vede temperatura apa, consum mediu etc.Am incercat tot felul de variante soft can : simple, hiword, etc însă nimik. Am cuplat am decuplat cutiuța Renault pe cam care deservea media nav îl cu Windows ce :nimik. Alti parametrii ii pot citi doar cu interfață obd și torque. Păcat!!!

Tot incercand diverse variante de soft can bus am reușit să dezactivez butoanele fizice (are 3 butoane fizice). Cu greu am reușit să le fac din nou funcționale că nu mai știam ce soft ptr panel key a fost.

Am găsit și o poza al ,,decodorului'' can bus

IMG_20220325_163219208.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Conform pozei (pune poze cu cablajul complet al cutiuței) e exact ce am pus în link-ul 2,  joaca în meniurile navigației e egală cu zero. Trebuie văzut dacă cablajul chinezului se duce în can-ul mașinii iar multiplexorul original trebuie să fie conectat, deși 99% va trebui conectat la can vehicul nu multimedia cum era medianavul original

Link spre post
  • 1 year later...

Salutare,

Acelasi tip de canbus si am si eu pe navigatia de la junsun https://www.aliexpress.com/item/1005001709864074.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.60f9442dkknygs&algo_pvid=8182dce8-5e8c-42bf-91c2-067da727e16b&algo_exp_id=8182dce8-5e8c-42bf-91c2-067da727e16b-15&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000017244657049"}&pdp_pi=-1%3B163.93%3B-1%3B-1%40salePrice%3BRON%3Bsearch-mainSearch

Dar tot nu imi afiseaza informatii despre consum, usa deschisa,etc.... merg doar comenzile de pe "langa volan" adica acelea cu volum... intrebare cum se seteaza acel canbus? Multumesc frumos ptr raspuns

Link spre post
  • 5 months later...
La 10.04.2022 la 12:04, dorind a spus:

Tot incercand diverse variante de soft can bus am reușit să dezactivez butoanele fizice (are 3 butoane fizice). Cu greu am reușit să le fac din nou funcționale că nu mai știam ce soft ptr panel key a fost.

Am găsit și o poza al ,,decodorului'' can bus

IMG_20220325_163219208.jpg

Stie cineva ce soft merge pt acest canbus? Nu reusesc sa l setez pt comenzile de volan

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...