Sari la conținut

Impresii si discutii libere pe baza topicului Dusterul meu

Postări Recomandate

• 2 months later...

Sincer Duster-ul e o masina foarte buna,descurca foarte bine in oras,se descurca si pe drumuri accidentate,e o masina buna pt romania,ceea ce regret este ca am luat motorul pe benzina.La drum lung benzina nu te ajuta mai deloc mai ales daca sunt 3 pasageri,la depasiri este destul de dificil,parca nu are vlaga.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca ai de ce sa regreti, faptul ca ai ramas cu 2k euro in buzunar la achizitie, faptul ca folosesti un combustibil nepretentios, ca intretinerea e mai ieftina, ca se incalzeste instant sunt cateva motive pentru a "indulci amarul". Iar aia cu depasirea asa ziceam si eu la inceput dar mi-am schimbat rapid impresia cand am ajuns pe la 5500 de ture. Eu sunt foarte multumit de achizitie si nu am nici un pic de regrete.

Link spre post

Dusty, am o mare curiozitate, tu care vad ca ai o pasiune deosebita pentru calatoriile montane de ce ai optat pentru benzina-gpl, motorizare care este destul de slabuta pentru aceste iesiri in natura ? Stii foarte bine ca un diesel este net superior pentru aceste activitati, confortul dat de cuplu la turatii joase este incomparabil cu benzinarul, pretul nu este chiar asa "un cap de tara" pentru aceasta motorizare. Eu cand aud de motorina ma "apuca damblaua" dar din alte motive, asta nu inseamna ca nu apreciez la justa valoare dci-ul. Tu ce zici?

Link spre post

@Squirrel a iesit ceva la minunea de "test CLIP - din partea casei pentru incoerenţa motorului la temperaturi de vară" ? Ca eu sunt tare sceptic referitor la rezultatul testului. Ce reprezinta "sufocarea" ca asta inca nu o are in palmares sau cel putin nu mi-am dat seama. La mine in urma investigatiilor la acest test ( @masiu asta inseamna ca leaga calculatorul masinii la o interfata care comunica cu un program aflat pe un laptop, program de diagnoza numit "Clip" facut de francezi, in care se verifica toti parametrii dati de senzorii aflati pe masina.) toate sunt perfecte, inclusiv presiunile in aval si amonde de la catalizator, date in Milivolti daca imi aduc bine aminte. Poate tu esti mai norocos si a iest ceva ceva..... Un update de firmware REUSIT pe parte de injectie ...???

Link spre post

Nu mare lucru. Ceva probleme pe un cilindru şi cam atât…a rămas în studiu.

Eu cred că de la cap/procesor se-mpute…cel mai probabil de la o proiectare deficitară a încadrării ECU în plaja de temperatură optimă de operare în cazul caniculei de pe timpul verii…

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...