Sari la conținut

Temporizator stergatoare parbriz

Postări Recomandate

Dupa o lunga perioada de folosire a unui temporizator (inspirat dupa cel care a echipat VW Golf III) pe fostul meu Logan si dupa un experiment esuat pe Duster (pe care am incercat sa montez o maneta de Megane I break + releu temporizator de stergator de luneta), m-am decis sa transplantez temporizatorul avut pe Logan pe noul meu Duster.

Principiul de functionare este urmatorul: circuitul cronometreaza timpul scurs intre cele doua evenimente - ultima punere la punctul mort respectiv trecerea in pozitia 1. In felul acesta ai temporizare variabila fara nici o modificare exterioara vizibila, fara potentiometre.

It works like a charm!

Detalii suplimentare pot fi gasite pe forumul daciaclub.ro, in sectiunea dedicata Logan-ului.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...

Am mai gasit pe un forum francez (foarte interesant si chiar placut sa vezi ce pasiuni naste Prafosul) o solutie eleganta pe care am incercat si eu s-o adopt (inaintea versiunii prezentate mai sus), dar la care eu am inregistrat un rasunator rateu, fiindu-mi imposibil sa o fac sa functioneze. Nu stiu de ce dar cred ca releul pe care l-am utilizat eu e de vina.

Va anexez tutorialul (in franceza) si, daca va place si avem priceputi in ale electronicii, poate ii dati de cap.

De asemenea pun si pozele releului cu care am incerca eu. Cand l-am achizitionat mi s-a spus ca este echivalentul releului de temporizare stergator luneta de VW.

Ce parere aveti? Este un releu de temporizare au ba?

Monter un intermittent réglable sur l'essuie glace avant.pdf

post-1252-0-29254200-1343744613_thumb.jpg

post-1252-0-74417700-1343744622_thumb.jpg

post-1252-0-01856000-1343744635_thumb.jpg

post-1252-0-11790000-1343744645_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...