Sari la conținut

sfat achizitie Duster

Postări Recomandate

Ma scuzati daca nu am postat unde trebuie, sunt la inceput pe forumul acesta.

Intentionez sa-mi achizitionez in leasing un Duster, diesel 110 cai 4X4. Acum nu ma pot hotara: sa aleg ca optional pachetul look? Arata mai bine, dar din experienta voastra rezista in timp acea vopsea, si ma mai gandesc ca se zgarie si usor scutul din fata in teren mai accidentat, pragurile, chiar si barele de pe plafon daca prind de ele suporti..

Si la fel pachetul piele, par bine lucrate scaunele, dar rezista la uzura?

Multumesc .

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

merita,

daca le achizitionezi separat costa mai mult.

plasticurile argintii rezista, la o exploatare normala.

in offroad nu rezista nimic; totul trebuie inlocuit dupa o iesire tipic `masculina`,

dar totul, ca sa ma repet, tine de buget si de preferinte.

cea mai buna masina este cea pe care pot sa o achizitionez.

Link spre post

Salut.

Eu inca nu am reusit sa le zgarii, chiar plasticele par bine inchegate si nu sunt usor de zgariat in schimb barele longitudinale de pe plafon fiind metalice se zgarie sigur daca prinzi barele transversale fara protectii.

Pielea de pe scaune nu prea am tavalit-o sa vad daca tine sau nu dar the asigur ca te frige daca nu pui un parasolar si pe scaun, eu cel putin asa procedez. Eu le-am luat ca sa-mi fie mai usor sa curat dupa copii.

Sper sa fi fost de folos.

Link spre post

Multumesc de raspunsuri, pielea o prefer pt ca se curata usor (m-am saturat de huse pe masina) iar pachetul look arata foarte bine, cred ca o sa le iau pe ambele, mai ales ca acum este oferta de pret la dealer.

Link spre post

La piele nu ma pronunt, cel putin la inceput arata foarte bine, am auzit ca neavand scaune incalzite la iarna s-ar putea sa fie o problema, pachetul look l-am luat si eu in special pentru geamurile fumurii, si pentru cum arata, in plus are si gentile de aliaj incluse, sa nu uiti de aparatorile de noroi de la aripi !!!, covorase cu margini inaltate sunt foarte bune, cel putin la sofer unde se fixeaza in 2 bumbi in podea.

Nici eu nu am reusit inca se zgarii plasticele si am mers ceva pe forestiere, din alea mai normale, o singura zgarietura ceva mai serioasa dar la un lonjeron.

Link spre post

Citind forumul am aflat ca sunt bune aparatorile de noroi, o sa intreb daca imi pot aduce/monta, la dealer nu au zis de asa ceva, ci doar ca as putea beneficia la oferta si de o alarma+montaj gratis. De zgariat elementele look vopsite am intrebat asa, in linii mari, nu am de gand sa fac offroad forestier, poate odata la cateva luni sa merg la tara unde este drum pietruit si sa nu sara pietre, mai mult ma tem de baietii de la spalatorie sa nu dea tare cu jetul.

Link spre post

Daca ti-e frica de jetul de la spalatorie, atunci poti sta linistit ca nu se intampla nimic din cauza lui. Cat despre intregul Pack Look, sincer, eu nu l-am achizitionat doar din motivul de nepotrivire a argintiului la culoarea masinii mele (Gris Basalte). Dar, ca sa nu raman in urma, mi l-am facut singur, vopsind elementele importante (Bare longitudinale si oglinzi) in culoarea masinii. Partea de "scuturi" am lasat-o ne vopsita deoarece, pe fata, am scut de aluminiu si nu se mai vede acea parte iar pe spate si la praguri nu ma interesa. DPDV al protectiei si solare si antiefractie, este mult mai bine sa montezi folie pe geamuri decat ionizarea din fabrica.

La Pack Piele nu ma pronunt caci nu mi l-am dorit din motive de "sfaraie pielea" cand te-asezi pe el dupa ce-a stat o juma' de ora-n soare. Dar, totusi, nu cred ca exista cineva cae sa-i fi avut probleme intr-un timp atat de scurt.

Toate cele bune si achizitionare dupa dorinte...

Link spre post

si eu am facut exact ca si danielcojocar, avand tot culoare gris bazalte nu mergea deloc griul de la pachetul look, doar jentile de 16" de aliaj le-am luat deoarece arata mai bine:)...ma tentau si gemurile fumuri, dar din nou nu sunt sigur daca se potriveau la culoarea masinii....cat despre pachetul look, pielea pe scause e incinsa vara si rece iarna, asa ca nu stiu daca merita...in schimb volanul de piele e ok:)

Bafta la achizitionat masina:)...si mai mult de atat sper sa ai rabdare cu actele necesare(cupoane rabla, platit, inmatriculare in special) ca te vor plimba din stanga in dreapta de te va durea capul...bafta!!!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...